| karışık türkçe | |
|
|
|
Yazar | Mesaj |
---|
aa_berkay 6. sınıf
| Konu: Geri: karışık türkçe Çarş. Şub. 21, 2007 12:54 pm | |
| baba birazda bizden olsun | |
|
| |
aa_berkay 6. sınıf
| Bir kulun bu kadar zalim olamaz Tastan mi yarattin sen onu tanrim Yasamak izdirap cile cekmekse Ben kulun degilim gucenme tanrim Yuregi nefretle ufkeyle dolu Sevgiden habersiz kalbinin yolu Mademki kul diye yarattin onu Ben kulun degilim gucenme tanrim Nimetin sadece bir can vermekse Her nefes gonlume birer darbeyse Sevilmek sevene zulm etmekse Ben kulun degilim gucenme tanrim | |
|
| |
aa_berkay 6. sınıf
| Ben bir garip hamsiyim da Düştüm dalgalarına da Düştüm dalgalarına Karadeniz zalim olma Ayırma beni yardan da Beni yardan ayırma Ben bir garip uşağımda Düştüm karasevdaya Ayırdılar sevdiğimden Kızıyorum dünyaya da Kızıyorum dünyaya Gözlerime bakanlar da Garip diyor halime Ateş düştü yüreğime Aktım karadenize Ben bir garip hamsiyim da Dütüm dalgalarına da Düştüm dalgalarına Karadeniz zalim olma Ayırma beni yardan da Beni yardan ayırma Fırtına bora deniz Dalgası deli deniz Gözleri karadeniz Yol verdöneyim | |
|
| |
aa_berkay 6. sınıf
| Konu: Geri: karışık türkçe Çarş. Şub. 21, 2007 12:55 pm | |
| Bir şey anladın mı bunca seneden Bir gün gibi geçti hemen Güneşli yollarda koştururken Sanki akşam oldu birden Şimdi sen böyle bir köşede Küsmüşsün gerçeklere Gözlerinde eski hatıralar Dönmüşsün geçmişlere İnan gidenler gelmiyor geri Yok dünyada kederin yeri Ver elini gel seninle Unutalım herşeyi İnan gidenler gelmiyor geri Üzmekle böyle kendini Ver elini gel seninle Unutalım herşeyi Bizden öncekiler ne gördüler Ne umdular ne buldular Rüyalar bitince elde kalan Kırık dökük hatıralar Ne güzel gözlerin bak gülünce Geçmişi silince Hiçbir derdin kalmaz inan bana Hayatı sevince | |
|
| |
aa_berkay 6. sınıf
| Aşk olmayınca meşk olmuyor Meşk olmayınca hiç olmuyor Hiç olmayınca aşk olmuyor Aşk olmayınca zevk olmuyor Hiç olmayınca aşk olmuyor Aşk olmayınca meşk olmuyor Kısır döngü, pasif daire, hayat böyle, Gerisi vesaire, vesaire Gerisi vesaire vesaire, gerisi vesaire vesaire Gerisi vesaire vesaire, gerisi vesaire vesaire Aşk olmayınca meşk olmuyor Meşk olmayınca hiç olmuyor Hiç olmayınca aşk olmuyor Aşk olmayınca zevk olmuyor Hiç olmayınca aşk olmuyor Aşk olmayınca meşk olmuyor Kısır döngü, pasif daire, hayat böyle, Gerisi vesaire, vesaire Gerisi vesaire vesaire, gerisi vesaire vesaire Gerisi vesaire vesaire, gerisi vesaire vesaire | |
|
| |
aa_berkay 6. sınıf
| Haber aldım karaçalmışlar adıma Ağlar beyler hain pusularda Kahpe eller yalanlarla Gülümü soldurmuşlar Koştum feryadına geldim Nasıl kıydılar bir cana Yok mu kanun yok mu bir ceza Adalet bu ne bu dünya Vay vicdansızlar vay Allahtan korkmazlar Kaderimle oynayanlar İflah olmazlar | |
|
| |
aa_berkay 6. sınıf
| Uzaklarda ne işlerin var Kolay dolmaz bilki yerin yar Senden ayrılık zulüm olsa da Yeter senin gülüşlerin yar Mavi reyhan gülüşü güzel Sarmaşıklar sarışı güzel Sanki yeni oğmuşum gibi Yüreğimin vuruşu güzel Yarim kaşlarını kalem eyler Yazar hayatımı elem eyler Hele öfkelenip kızmayadursun Delirtir, çıldırtır, verem eyler Hele ceylan bakışlı güzel Mor menekşe kokuşlu güzel Gece rengi saçlarına Papatyalar takışlı güzel Hemen küser darılır yar Her sözümden kırılır yar Neyledimde gittin ellere Şimdi elden sorulur yar | |
|
| |
aa_berkay 6. sınıf
| Konu: Geri: karışık türkçe Çarş. Şub. 21, 2007 12:56 pm | |
| Başka sevgili buldun saklama Hemen duydum Şimdi o hatıralardan Vazgeçemiyorum Sanma seni unuttum Şarkılarla avundum Şimdi o şarkılardan Vazgeçemiyorum Uykumda hayallerimde Yastıklara sarılıp Gelmesende darılıp Vazgeçemitorum Vazgeçemiyorum vazgeçemiyorum Uzaklarda olsan da Vazgeçemiyorum vazgeçemiyorum Ateşlerde yansan da | |
|
| |
Rey_Misteri0 6. sınıf
| Konu: Geri: karışık türkçe Çarş. Şub. 21, 2007 12:57 pm | |
| Oldugum yerde kalakalmisim ben Sahte krallarina egilmissin sen Cennetinde cehennemi yasamak Ulan bu ne kötü yazi Kötü kaderin atmis sana büyük kazigi Düsüncelerin içinde kaybolup eriyen bir kar gibisin Hadi kaldir kafani ve bak onlara biraz Göreceksin senin büyüklügün onlara Hiçbir zaman acimaz Kaderine çekilen tetik BamBam Pes etmek teslim olmak yok be büyük adam Dogmak yasamak hayatin bir yarisi Hayatta kalmak denen sey isin zor kismi Bunu basarmak yasamin asli Basaran kalir ayakta Bunun için tek sey para Beni takip et simdi gerçekleri sayalim Seni beni ezenlere sözlerim silahim ...
Kuvvetim silahsiz yasam acimasiz Silahim sözlerim benden sana ulasir Gerçekler kursun olur beyninde patlar Benim sözlerimi anlayanlar anlar Iste sana gerçek kaderine tetik Bir an gelir çekilir tetik ve isin bitik Hayallere Booom Booom , Uykulara ceza Bu hayatta nefes alman görünmez kaza Ana yok,Baba yok,veledin durumu bombok Kuvvet sana der ki onlar kaderine tok Yasam bir gerçek,Gerçeklerden kaçmak ? a-aaaaaaaa ! Bunu sakin deneme ha ! Caddelerde boyaci,nedir onun amaci Bir simitle bir ekmek yasam çok aci Simdi beni takip et gerçekleri sayalim Seni beni ezenlere sözlerim silahim ...
Sözlerim silahim beyin delip geçen Agir bir bomba benden sana gelen Anlayanlar anlamali benim laflarimi Güçlülerin dünyasinda yasarim bunalimi Koskoca bir sifir elde etmek kötü Memlekette ezilmek bulamam çözümünü Kelimeler birer birer dagilir beyinlere ´Silahsiz Kuvvet´ karsi gelir zulümlere Her tarafta görüyorum çirilçiplak ayaklar Yerlere basanlar 12´lik çocuklar Hiç mi sizlamaz bunlara insan yüregi Bir taraftan cebindeki paranin laneti Bulamayan paralari çeker beynine silahi Bunlar adaletin kötü kabuslari Simdi beni takip et gerçekleri sayalim Seni beni ezenlere sözlerim silahim | |
|
| |
aa_berkay 6. sınıf
| Konu: Geri: karışık türkçe Perş. Şub. 22, 2007 3:49 am | |
| | |
|
| |
Rey_Misteri0 6. sınıf
| Konu: Geri: karışık türkçe Cuma Şub. 23, 2007 12:47 pm | |
| birşey deil tşkkr ettiğin için saol | |
|
| |