| karışık | |
|
|
|
Yazar | Mesaj |
---|
Rey_Misteri0 6. sınıf
| Konu: Geri: karışık Paz Şub. 18, 2007 7:24 am | |
| sokaklar sakin geceler karabasan ellerim titrer kim bu ben kim bu susan ne soran var ne bilen sebebim yok bana kiyan erkegim sen gul vazgectim ruyalardan
beni sevmezsen yagmurlari sev bulutlar aglasin sen gul gunes dogsun yeniden
gidiyorum gozum yasli hatiran hap yuregime sen sev yagmurlari yagmurlar yagsin uzerime
gidiyorum gozum yasli ah yine yol yol ustune sen sev yagmurlari yagmurlar yagsin yuzume | |
|
| |
Rey_Misteri0 6. sınıf
| Konu: Geri: karışık Paz Şub. 18, 2007 7:25 am | |
| yorgun geldim bu dunyaya kimse bilmez sonsuzluk benim olsa fayda etmez oyle bir derde dustum ki hic sorma katlanmak zor gucun yoksa caresizlik gozlerinde can verirken ellerimde sustun artik sen soylerim ben senin yerine iste ben boyle oldum gittim kendimi gomdum sonra topraga sordum dunya boyle degildi toprak dedi sen kordun | |
|
| |
Rey_Misteri0 6. sınıf
| Konu: Geri: karışık Paz Şub. 18, 2007 7:25 am | |
| saatim calmadan uyandim bugun dunku firtina coktan dinmis yagmur yagmis heryer yikanmis vakit kaybetmeden yazmaya basladim bir agacim ormanda balli dudakli bahari bekler dururum govdemde adin yazili dudagimda bir damlan denize dondu siirler yazdim sana okur musun soyle yuregimde herseyin, koruyup sevdim uzanip ellerimden tutar misin soyle saatim calmadan uyandim bugun dunku firtina coktan dinmis yagmur yagmis heryer yikanmis vakit kaybetmeden yazmaya basladim bir agacim ormanda balli dudakli suyumu bekler dururum govdemde adin yazili dudagimda bir damlan denize dondu siirler yazdim sana okur musun soyle yuregimde herseyin, koruyup sevdim uzanip ellerimden tutar misin soyle | |
|
| |
Rey_Misteri0 6. sınıf
| Konu: Geri: karışık Paz Şub. 18, 2007 7:26 am | |
| denize acildim sevmeye sevilmeye anladim sevmek gibisi yok yagmura soyundum yavas yavas yagar diye damlalarda yuzmek gibisi yok
yoklugum varligim bir dunum yok yarinim sir
nasil inanairim sana bu yurek agir bana sevgin oyle uzaklarda nefes alsan da yanimda bu ask fazla sana | |
|
| |
Rey_Misteri0 6. sınıf
| Konu: Geri: karışık Paz Şub. 18, 2007 7:27 am | |
| "cok parcalandim parcalandikca cogaldim" diye inanmazsam nasil yasarim, nasil yasarim... "bir gun daha bitti ama yarin yeni bir gun" diye inanmazsam nasil yasarim, nasil yasarim...
bu da gelir gecer diye inanmazsam nasil yasarim, nasil yasarim, nasil yasarim...
her sey insanlar icin gormek ogrenmek icin bazen zor da olsa
her sey insanlar icin umut dogurmak icin hayatla sevistim
"hicbir sey bosuna yasanmamistir" diye inanmazsam nasil yasarim, nasil yasarim... "uyuyordum gozum acildi uyandim" diye inanmazsam nasil yasarim, nasil yasarim... | |
|
| |
Rey_Misteri0 6. sınıf
| Konu: Geri: karışık Paz Şub. 18, 2007 7:28 am | |
| oyle seyler soyleyebilmek isterdim ki anlatabilmek her kelimesi seni ceksin saklasin bir yerlerde; derin
oyle seyler gosterebilmek isterdim ki resmedebilmek ruzgar olmak isterdim ki eseyim etrafinda; serin
bu bir ruya bu bir dua ne dersen de, oyle olsun
ruzgara karsi ucmaya calistim gozlerim kapali seni aradim, seni aradim korebe oynar gibi el yordamiyla, sezgiyle
cocukken sahip oldugum kirmizi rugan ayakkabilar onlar da senin gibi cok tatliydilar ama; canimi yakardilar acitirdilar
oyle bir ilac bulabilmek isterdim ki kurtulabilmek aska dair biraktigin korkulardan ama yaram cok derin
bicakla keser gibi kesip atabilmek butun her seyi kesebiliyorsan ruhumu, dene; duygularimi, yuregimi; beni
bu bir ruya bu bir dua ne dersen de, oyle olsun
ruzgara karsi ucmaya calistim gozlerim kapali seni aradim, seni aradim korebe oynar gibi el yordamiyla, sezgiyle
cocukken sahip oldugum kirmizi rugan ayakkabilar onlar da senin gibi cok tatliydilar ama; canimi yakardilar acitirdilar | |
|
| |
Rey_Misteri0 6. sınıf
| Konu: Geri: karışık Paz Şub. 18, 2007 7:30 am | |
| oyle bir hayat yasadim ki cenneti de gordum cehennemi de oyle bir ask yasadim ki tutkuyu da gordum pes etmeyi de bazilari seyrederken hayati en onden kendime bir sahne buldum oynadim oyle bir rol vermisler ki okudum okudum anlamadim kendi kendime konustum bazen evimde hem kizdim hem guldum halime sonra dedim ki "soz ver kendine" denizleri seviyorsan, dalgalari da seveceksin sevilmek istiyorsan, once sevmeyi bileceksin ucmayi seviyorsan, dusmeyi de bileceksin korkarak yasiyorsan, yanlizca hayati seyredersin oyle bir hayat yasadim ki son yolculuklari erken tanidim oyle cok degerliymis ki zaman hep acele etmem bundan anladim kendi kendime konustum bazen evimde hem kizdim hem guldum halime sonra dedim ki "soz ver kendine" denizleri seviyorsan, dalgalari da seveceksin sevilmek istiyorsan, once sevmeyi bileceksin ucmayi seviyorsan, dusmeyi de bileceksin korkarak yasiyorsan, yanlizca hayati seyredersin | |
|
| |
Rey_Misteri0 6. sınıf
| Konu: Geri: karışık Paz Şub. 18, 2007 7:30 am | |
| ben otuz yasinda hayatin ortasinda kucucuk seylerle mutlu olmanin pesinde bazen bir sarkida bazen de sokaklarda hayat bulan genc bir kadinim
sen erkektin ben de kadin gittiginde yarim kaldim sandigim sana cok bagliydim ama bagimli degildim
ardinda biraktigin karmasayi kokunden tamamen kazidim biraz uzun surdu ama adeta yenilendim
bir kahve icseydik sarilarak ayrilsaydik daha iyi olmaz miydi?
kaldigin bir otelden ayrilir gibi gitmeseydin daha iyi olmaz miydi?
sozu hic uzatmadan dogrulari soyleseydin daha kolay olmaz miydi?
ayrilmak yeterince zor bunu zaten biliyordum ama hayatimin en kotu gunu haline getirmeseydin
daha iyi olmaz miydi?
ben basi onunde ruzgar nerden eserse "evet" diyen biri olamam icimden gelen sesi dinlerim durmadan ister cok guclu ol ister kahraman
ben istemez miydim seni andigimda gulumseyebilmeyi sana cok bagliydim ama bagimli degildim elbette beni sonsuza dek sevmek zorunda degildin sahibin degildim sadece sevgilindim | |
|
| |
aa_berkay 6. sınıf
| Konu: Geri: karışık Paz Şub. 18, 2007 9:49 am | |
| paylaşım için sagol eren manyak birşey bunlar | |
|
| |
Rey_Misteri0 6. sınıf
| Konu: Geri: karışık Paz Şub. 18, 2007 2:12 pm | |
| | |
|
| |