| karışık | |
|
|
|
Yazar | Mesaj |
---|
Rey_Misteri0 6. sınıf
| Konu: karışık Paz Şub. 18, 2007 7:09 am | |
| ?lk giden sen de?ilsin korkma Al??t?m yaln?zl??a
Sende git terket beni Ölmem ya bu ac?yla ?hanet kaderim sanki Al??t?m yaln?zl??a
Gitme diye yalvarsam bo?una Senin gözün d??arda Bitti biliyorum asl?nda Kalbin ba?kas?yla
Gitme diye yalvarsam Bo?una senin gözün d??arda ?lk giden sen de?ilsin korkma Al??t?m yaln?zl??a
Korkuyorum gelen günden Her gün daha fazla Elimde de?il nefretim Büyüyor insanlara | |
|
| |
Rey_Misteri0 6. sınıf
| Konu: Geri: karışık Paz Şub. 18, 2007 7:10 am | |
| ama hepsi yalan,ama hepsi yalan ama hepsi yalan,ama hepsi yalan
Aaaaaa Oooooo
günler geçiyor,aylar geçiyor ama hepsi yalan,ama hepsi yalan
Aaaaaa Oooooo
günler teperlerden a?a?? ko?an vah?i atlar misali | |
|
| |
Rey_Misteri0 6. sınıf
| Konu: Geri: karışık Paz Şub. 18, 2007 7:10 am | |
| sevdalilar gelip gecer ben gariban asktan yana oy bir yar sevsem kacip gider ben gariban asktan yana oy
gizli kalmis duygular bende icimdeki sarkilar sende eller bana deli derken sen "biliyorum sevgilim gel" desen
kalem tutan elim yazar ben gariban asktan yana oy | |
|
| |
Rey_Misteri0 6. sınıf
| Konu: Geri: karışık Paz Şub. 18, 2007 7:11 am | |
| haber saldim dort bir yana karanfiller susuz kalmis muhabbete dost aradim bu sehri periler sarmis
bitip tukenmez sigaram cigerim nefessiz kalmis hersey yalan olsa bile en guzel ask zor olanmis
soyle bana guzel kadin hersey yerli yerinde mi birakip gittigin gibi deniz mavi gok yesil mi? | |
|
| |
Rey_Misteri0 6. sınıf
| eski bir mektup geldi senden hasret dolu senelerden yazindan ben hemen tanidim gonlum sarsildi sevgiden
sandim beni unutmadin sonunda askini yazdin actim anilarla dolu zarfi inan optum her zarfi ah
mektubun hos geldi bana umut verdi yalnizligimi aldi yar yillarin golgesi dusmus satirlara gozlerinden operim yar | |
|
| |
Rey_Misteri0 6. sınıf
| sen sevgi nedir bilirmisin sevindin mi hic sevilmeden sigaranda onu icip kadehlerde andin mi sen
hasretinden olsem kapini calan olmazdim bir damla yas olsam gozumde donar akmazdim adin sevgi olsa kalbimden soker atardim
sen sevda nedir tanir misin kaderine kirildin mi sen hasret dolu odalarda yol gozleyip agladin mi sen | |
|
| |
Rey_Misteri0 6. sınıf
| bir sarki yazmak istedim icinde dostluk olsun birden sen geldin aklima can dostum
bu sarkida seni ne cok ozledigimi anlatmak istedim sana bir kere olsun
bir sen kaldin bana sakin birakma al yollarina, hisset yaninda
dostum...
burada hersey sahte dostum gulumsemeler bile burada hersey sahte dostum sevmeler bile
simdi yanimda olamasanda seni yasamimi engelleyemez hic birsey asla su anda cok uzakta olsanda sen aslinda benimlesin yanibasimda
saril yine bana, al yollarina hisset yaninda agla gozyasimda
dostum...
burada hersey sahte dostum gulumsemeler bile burada hersey sahte dostum sevmeler bile | |
|
| |
Rey_Misteri0 6. sınıf
| Konu: Geri: karışık Paz Şub. 18, 2007 7:12 am | |
| ela gozlu benli dilber sende olasin benim gibi zulfun sokuk boynun bukuk sende olasin benim gibi
bahcende guller bitmesin dalinda bulbul otmesin kapindan hekim gecmesin sende olasin benim gibi
gel yanima saril bana ela gozlum yandim sana | |
|
| |
Rey_Misteri0 6. sınıf
| Konu: Geri: karışık Paz Şub. 18, 2007 7:14 am | |
| bir sarki yazmak istedim icinde dostluk olsun birden sen geldin aklima can dostum
bu sarkida seni ne cok ozledigimi anlatmak istedim sana bir kere olsun
bir sen kaldin bana sakin birakma al yollarina, hisset yaninda
dostum...
burada hersey sahte dostum gulumsemeler bile burada hersey sahte dostum sevmeler bile
simdi yanimda olamasanda seni yasamimi engelleyemez hic birsey asla su anda cok uzakta olsanda sen aslinda benimlesin yanibasimda
saril yine bana, al yollarina hisset yaninda agla gozyasimda
dostum...
burada hersey sahte dostum gulumsemeler bile burada hersey sahte dostum sevmeler bile | |
|
| |
Rey_Misteri0 6. sınıf
| yeni bir dunya kurdum kendime sana tutkum sonmedi askim yasiyorum zannettim ruyalar icindeyim gercek dunyami kaybettim varligin yolumdan gelip gecer kavusmalar yalinlasir ama sen degismezsin zaman renklere girer ama sen hep mavisin adini andikca buyur sesin
sen deliveren beyaz bebek yasemin kokusunda terkedenlerden gunesimi calip da gidenlerden ellerim sana uzar
tenim yanar erir yuregim ama hep seni bekler yollarim sabahlar yurumekten ama hep uzak mesafeler | |
|
| |
Rey_Misteri0 6. sınıf
| bir bahardi bir bahara baska bahara kaldi sebebi feryadim oldu gitti ellere vardi turu oglan yuru deme zaten abami yandi everdiler nazli yari kazasi bize kaldi nazli yari everdiler tasasi bize kaldi heyyamola heyyamola bize bu reva ola bir olum bir ayrilik var gerisi yalan ola | |
|
| |
Rey_Misteri0 6. sınıf
| Konu: Geri: karışık Paz Şub. 18, 2007 7:15 am | |
| kosarak geldim teninin beyazina cocukken vuruldum ben ak sacina killiydin kirlenmemistin daha buyudum gordum gormez olaydim,ah kul dusmus karina kor dusmus yarina senin beyazina hasret kaldim pamukkale ne tukenmis harika gordum ben sen kal orda dun vardin yarina umudum yok pamukkale | |
|
| |
Rey_Misteri0 6. sınıf
| Konu: Geri: karışık Paz Şub. 18, 2007 7:17 am | |
| kopruden gecemedim az doldur icemedim sen benden vazgectiysen ben senden vazgecemedim
ay dogar mavi mavi ruyamda gordum seni yar ay dogar mavi mavi ruyamda gordum seni yar
daglarda meselerde gulyanagim siselerde yarimi eller aldi ben kaldim koselerde ben kaldim koselerde
ay dogar mavi mavi ruyamda gordum seni yar
ay dogar mavi mavi ruyamda gordum seni yar | |
|
| |
Rey_Misteri0 6. sınıf
| Konu: Geri: karışık Paz Şub. 18, 2007 7:18 am | |
| haberler kotu soyler yine yine konu guneydogu kac insan olmus yine kac anne matem dolu bir baska ana o da aglar kanber ates diye bu ulkede turkiyem turkiyem nereye devletin gucu varken ceteler neden niye ipekci mumcu cetin emec hain miydi bu ulkede katiller disardayken manisada ogrenciler raporlar iskenceler hastane kurbani mustafa olume yenildi sonunda kahir ceken emekliler saglik egitim ekonomi yedi bitirdi ulkemi hapse attilar dusunceleri bilincsiz cahil koca kafalar kokainden para kazananlar ne duruma dusurduler guzel ulkemi haberler kotu gelse de hersey kotu gitse de umut et yarin gunes baska dogar ulkeme | |
|
| |
Rey_Misteri0 6. sınıf
| Konu: Geri: karışık Paz Şub. 18, 2007 7:19 am | |
| gozlerinden otesini goremem goremem ben sozlerinden otesini duyamam duyamam ben gumusyaka koprusunu ezberledim turkusunu ben sana hic doyamadim genclik cagim geldi gecti doneceksen dongel artik seni ben unutamadim ah gulendam can gulendam derdim dermanim olurum ben aman saclarindan otesini tutamam tutamam ben ellerinden otesini saramam saramam ben gumusyaka koprusunu ezberledim turkusunu ben sana hic doyamadim genclik cagim geldi gecti doneceksen dongel artik seni ben unutamadim ah gulendam can gulendam derdim dermanim olurum ben aman | |
|
| |
Rey_Misteri0 6. sınıf
| Konu: Geri: karışık Paz Şub. 18, 2007 7:19 am | |
| derdime buldum bir care bosver sen gerisi hikaye derdime buldum bir care bosver sen gerisi hikaye
gul biraz oleyim allah askina gel gel gel yanibasima
aylardir hep pesindeyim cilveliyim canim guzelim aylardir hep pesindeyim cilveliyim canim guzelim
gul gul biraz oleyim allah askina gel gel gel yanibasima
bir varmis bir yokmus olanlar olmus gozlerim gozlerini arar dururmus ne yaparsan yap kismetin sensin samanligin seyrinde onlar olmus
bir varmis bir yokmus olanlar olmus gozlerim gozlerini arar dururmus ne yaparsan yap kismetin sensin samanligin seyrinde onlar olmus | |
|
| |
Rey_Misteri0 6. sınıf
| Konu: Geri: karışık Paz Şub. 18, 2007 7:20 am | |
| Hatam belki kalbi oyuncak sanmam
A?kta sal?ncak gibi sallanmam
O kadar cahilim ki hayalini bile kurmam ?mkâns?z inan ki sevgilim
Bugün bana a?k nedir diye sorsan Tek anlam? geceler boyu a?lamam Üstüm ba??m sevda içinde Yakaland?m bitap biçimde
Ellerimde kadife kelepçe
Veda de?il mi bu yolun sonu uçurumlar
Kolay de?il ki bu dolunca gözlere ya?lar Zaman gelince nafile
Dersin bir küçük elveda | |
|
| |
Rey_Misteri0 6. sınıf
| Senden ald?m yine ilham? Yüzünden ald?m gözümden gitmiyor a?k?m Bekleme kendini göster Benden ald?n beni bitanem Götürdün ama uzaktan olmuyor a?k?m Bi haber kendini gönder
Eylülün ortas?nda ha yak beni ya?mur öncesi K?rm?z?lar içinde güller k?skan?r seni
Ey a?k nihayet Kalmad? yarama basmayan Gül yerine diken koklad?m Çal kap?y? gel yar yine A?k?na nihavent ?ark?larla avundum Sen yerine hüzünle doldum Öyleki sana vuruldum
Çals?n nihavent Ellere inat devam et Öylece dokunup öp beni Yoklu?u ac?tan sevgili Affet... | |
|
| |
Rey_Misteri0 6. sınıf
| diyorum ki dönsen fena m? olur hani son b?rakt???m?z yerden ba?lasak yine ayn? tad? verir mi teninden tadarken ben seni ba?tan ç?kartsam yine ayn? eskisi gibi
güzelim öünde diz çöksem ve seni göklere yükseltsem ba??m? gö?sünde eritsem yüzüne bir tebessüm gelir mi
sorar?m gülün elindeyken görünce a?k? gözlerimden ve sonunda bir ah etsen yüzüne bir tebessüm gelir mi
yine de sen bilirsin mühim de?il | |
|
| |
Rey_Misteri0 6. sınıf
| kendin dü?tün ellerine a?lama a?lama ne dü?ündün a?k deyince gönlüm
bilmem ama a?k dü?er mi yollara kalanlara bir çift sözüm var ama
ka??m gözüm gelse bari akl?na ba??m dizim yansa derdim yoluna gir art?k kan?ma
bazen sa??ma soluma bakar geçerim geçersem de zor dönerim tanr?m elimi kolumu ba?lamasan da bir daha ben zor severim | |
|
| |
Rey_Misteri0 6. sınıf
| Konu: Geri: karışık Paz Şub. 18, 2007 7:21 am | |
| Keremcem:Bir kad?n ölüm kadar yak?n bakamad?m büyülü gözleri cehennemden s?cakl??? dokunmad?m alev alev elleri
Seden Gürel:Bir adam a?k kadar uzak a?l?yor gözya?? tuzak görmesem Kahraman yenik sava?ç?lar gibi ba??m dik öylece gitsem
Düet:ça??rma a?k gelemem ben yana yana küle döndüm hep yasakt?n hep kas?tl? seve seve suça döndüm
Keremcem:yar?ns?z olur sevi?meler k?r?l?r dökülür hayallerim Seden Gürel:usul usul hissettirmeden onun için çözüldü kalbim
Düet:ça??rma a?k gelemem ben yana yana küle döndüm hep yasakt?n hep kas?tl? seve seve suça döndüm | |
|
| |
Rey_Misteri0 6. sınıf
| Bedenimden daha büyük bir yalan Söylemedim sana inan Bütün hepsi yalan olsa bile Ne farkeder bunca sevgiye
Son bir defa bak ve söyle Nerelere gideyim Sen yan?mda olmay?nca Gecelerim uzun oluyor Sabahlar?nda sen olmay?nca Ahhh olayd?n, yar olayd?n Öpüpte sarsayd?n
Benimsen, birtek benim olmal? De?ilsen git hiç durma Git, söyleme tek kelime Sensizli?e haz?r?m, ?üphe etme
Son bir defa bak ve söyle Nerelere gideyim Sen yan?mda olmay?nca Gecelerim uzun oluyor Sabahlar?nda sen olmay?nca Ahhh olayd?n, yar olayd?n Öpüpte sarsayd?n
Ben sana söylemeden Sen beni hissetmeden Biz denedik ikimiz Yoksa bitiyor mu ba?larken Son bir defa bak ve söyle Nerelere gideyim Sen yan?mda olmay?nca Gecelerim uzun oluyor Sabahlar?nda sen olmay?nca Ahhh olayd?n, yar olayd?n Öpüpte sarsayd?n | |
|
| |
Rey_Misteri0 6. sınıf
| Keremcem:Bana dokunma kanars?n içimde keskin kalp k?r?klar? Doldur bo?alt ellerimde ate?lenen hayat art?klar? Sevmesem uzulursun
Seden Gürel:Kalp hepsini yener A?k herseye deger
Keremcem:Seversem daha beter cok bekledin artik git Bunca vakit yeter
Seden Gürel:Anlasan bir kez Bu kez uzmesen yuregim ne tastan ne demirden Anlasam bu kez bi kez soylesem Geçmi kaldim cok mu erken Kalp kendi sesinden korkar oldu Geri donmeye uzak yollardayim
Keremcem:Ne cagirdim ne de geldim Evet sevdim
Seden Gürel:Kalp hepsini yener Ask herseye deger
Keremcem:Ama yorgunum karanligim sevmesem uzulursun Nakarat(Seden Gürel) | |
|
| |
Rey_Misteri0 6. sınıf
| Konu: Geri: karışık Paz Şub. 18, 2007 7:22 am | |
| siyah beyaz bir film gibiydin herkes uyurken izledigim sevgilim benim cok ozledim her zaman gitmek istedigim tatil yerleri gibiydin dergi sayfalarinda hic gidemedigim bu bir masal basi iyi mutsuz sonlu senle ben bati dogu ama dunya yuvarlak kalbim ellerim kadar kucuk degil kalbim ellerim kadar kucuk degil en cok sevdigim sarkiydin herkesten cok sevildin sevgilim benim cok ozledim ben kucuk bir kiz heyecanli oyuncaklarim tahtadandi hepsi kirildi yapistirdim bu bir masal basi iyi mutsuz sonlu senle ben bati dogu ama dunya yuvarlak kalbim ellerim kadar kucuk degil kalbim ellerim kadar kucuk degil ben kucuk bir kiz heyecanli oyuncaklarim tahtadandi hepsi kirildi yapistirdim | |
|
| |
Rey_Misteri0 6. sınıf
| Konu: Geri: karışık Paz Şub. 18, 2007 7:22 am | |
| yorgun geldim bu dunyaya kimse bilmez sonsuzluk benim olsa fayda etmez oyle bir derde dustum ki hic sorma katlanmak zor gucun yoksa caresizlik gozlerinde can verirken ellerimde sustun artik sen soylerim ben senin yerine iste ben boyle oldum gittim kendimi gomdum sonra topraga sordum dunya boyle degildi toprak dedi sen kordun | |
|
| |
| karışık | |
|