| sezen | |
|
|
Yazar | Mesaj |
---|
Rey_Misteri0 6. sınıf
| Konu: sezen Paz Şub. 18, 2007 6:30 am | |
| bolunur sanciyla uykular siginak degil en kuytular gokte ay ondort ben dolunay son hatirami sinene sar bu kadarina raziyim yar uzak diyarlarda evli barkli mutluluk en cok onun hakki bu yorgun kirik hikayenin de adi bende sakli dalda muhabbette kumrular bana ayriligi sordular dedim yangin, afet dedim kar dedim adet aski vurdular dedim adet aski vurdular | |
|
| |
Rey_Misteri0 6. sınıf
| Konu: Geri: sezen Paz Şub. 18, 2007 6:30 am | |
| titresin bir mum alevinde o eski gunler bir gumus cerceveden seyret yine maziyi bir nezaketli ince soz duyar da belki o sararmis resmin hayat bulur yeniden
ah nerede hani, ah nerede hani bir siir gibi narin ve sevdaliydi gecen o zaman ah yanarim yanar, ah yuregim sizlar bu bir vazgecis mi yok zaman
bir hasret ki her sabah gun agrirken ben dilerim yeter ki gun eksilmesin penceremden bir nezaketli ince soz duyar da belki ah o sararmis resmin hayat bulur yeniden
ah nerede hani, ah nerede hani bir siir gibi narin ve sevdaliydi gecen o zaman ah yanarim yanar, ah yuregim sizlar bu bir vazgecis mi yok zaman
kaldirimlara sumbuli bir yagmur inerdi ve tiz bir kadin sesinde bir devir inlerdi
ah yanarim yanar, ah yuregim sizlar bu bir vazgecis mi yok zaman | |
|
| |
Rey_Misteri0 6. sınıf
| Konu: Geri: sezen Paz Şub. 18, 2007 6:30 am | |
| yar yolunu kolladim ipek mendil salladim yar yolunu kolladim ipek mendil salladim
ona cicek yolladim akasyalar acarken ona cicek yolladim akasyalar acarken
yarim gelir yanima kani kaynar kanima yarim gelir yanima kani kaynar kanima
nese katar canima akasyalar acarken nese katar canima akasyalar acarken
yarimle biz biz bize otururuz diz dize yarimle biz biz bize otururuz diz dize
sevisiriz goz goze akasyalar acarken sevisiriz goz goze akasyalar acarken | |
|
| |
Rey_Misteri0 6. sınıf
| Konu: Geri: sezen Paz Şub. 18, 2007 6:31 am | |
| namluna dayanir yola dalarsin durusun bakisin yaman be ali
namluna dayanir yola dalarsin durusun bakisin yaman be ali bosuna tetigi ne kurcalarsin var daha atese zaman be ali
yillanmis bir cinar pusuluk yerin nerdeyse gelecek beklediklerin
yillanmis bir cinar pusuluk yerin nerdeyse gelecek beklediklerin var iki atimlik cani kederin desene isleri duman be ali
onu sen buyut de sogut boyunca kendini ellere versin o gonca
onu sen buyut de sogut boyunca kendini ellere versin o gonca sozume kanmadin vurdu uyunca goydundu gozunu duman be ali
geldiler beklenen ciftler ormana duruyor iki genc ne hos yan yana
geldiler beklenen ciftler ormana duruyor iki genc ne hos yan yana bir kursun kadina, bir de cobana inlerse orman be yillarca ali
gorunce uzanmis yar kucagina boynunu dolamis zulfu bagina
gorunce uzanmis yar kucagina boynunu dolamis zulfu bagina kursunu kahpeye atacagina kendine cevirdin aman be ali
kursunu kahpeye atacagina kendine cevirdin aman be ali
ali... | |
|
| |
Rey_Misteri0 6. sınıf
| Konu: Geri: sezen Paz Şub. 18, 2007 6:32 am | |
| gel bana kalbini goster ne olur sen degilsin bu sudaki aksin hadi gel kader degil hepimize ogretilmis ofkeler ne olur teslim olma gel bu kizgin, bu kalp kiran eller bir zaman bebektiler hadi gel aslini goster suretin cok zalim cok mu uzduler seni sahiplenme, senin degil bu dikenler
sozlerin hancer yareler gulum sur gozlerinin namlusuna sur beni, asktan olsun olumum
sozlerin hancer yareler acar, yareler gulum sur gozlerinin namlusuna sur beni, asktan olsun olumum
asklari da vururlar sarkiya siir olur adanir sonsuz anisina kanayan sevdanin
eyvah siirler azalmis, gunumuz perisan yaniyor icimizdeki koskoca orman
eyvah siirler azalmis yaniyor icimizdeki koskoca orman aman
sozlerin hancer yareler gulum sur gozlerinin namlusuna sur beni, asktan olsun olumum
sozlerin hancer yareler acar, yareler gulum sur gozlerinin namlusuna sur beni, asktan olsun olumum
eyvah siirler azalmis yaniyor icimizdeki koskoca orman aman
eyvah siirler azalmis yaniyor icimizdeki koskoca orman
eyvah siirler azalmis yaniyoruz ay...
eyvah siirler azalmis, gunumuz perisan yaniyor icimizdeki koskoca orman | |
|
| |
Rey_Misteri0 6. sınıf
| buralarda artik parlamiyor ayisigi gunesimize kar yagdi gidenlerden haber yok yasaksiz asklar yabanci asina tuzak savaslar uzerimize ortulunce lacivert aksamlar
sen sec artik sen sec artik ooy oy ooy oy ne sarki ne ayisigi ooy oy ooy oy ne olum kalim ne genclik cagim darmadagin, darmadagin darmadagin, darmadagin bir atimlik umudum kaldi
sen sec artik sen sec artik ooy oy ooy oy ne sarki ne ayisigi ooy oy ooy oy ne olum kalim ne genclik cagim darmadagin, darmadagin darmadagin, darmadagin bir atimlik umudum kaldi | |
|
| |
Rey_Misteri0 6. sınıf
| haksizlik bu gecen yillar gonlum cok genc, bedenim yasli haksizlik bu eskiyen yuz bana hala cok uzak guz
aynalar durun yalanci aynalar degismeyin biraz daha zaman verin bu ben degilim bu yabanci
aynalar durun yalanci aynalar degismeyin biraz daha zaman verin bu ben degilim bu yabanci
haksizlik bu eskiyen yuz bana hala cok uzak guz haksizlik bu vakit cok erken aska hala doymadim ben
haksizlik bu | |
|
| |
Rey_Misteri0 6. sınıf
| Konu: Geri: sezen Paz Şub. 18, 2007 6:33 am | |
| ucurum ucurum gozlerine baktigim sensin prangalarca boynuma taktigim sensin dag golleri gibi gibi hasret cektigim her gece uyku diye yattigim sensin
yanarim, yanarim, tutusur yanarim kavurur atesim seni de beni de belalim yanarim, yanarim, tutusur yanarim kavurur atesim seni de beni de belalim, ah belalim
gun degmemis ormanlarda yittigim sensin omrume omur diye kattigim sensin deli deli boranlarda, ac denizlerde teninin tuzunu canim tattigim sensin
yanarim, yanarim, tutusur yanarim kavurur atesim seni de beni de belalim yanarim, yanarim, tutusur yanarim kavurur atesim seni de beni de belalim, ah belalim
damga damga gogsume vurdugum sensin ofke dolu sehirlerde buldugum sensin yer nerede, gok nerede, ben neredeyim diye diye sinirlara geldigim sensin
yanarim, yanarim, tutusur yanarim kavurur atesim seni de beni de belalim yanarim, yanarim, tutusur yanarim kavurur atesim seni de beni de belalim, ah belalim | |
|
| |
Rey_Misteri0 6. sınıf
| dagda belimde odun, beni ne hale kodun tarlada irgat avrat, hanede hazir kadin
bir usak gobegimde, altisi etegimde yedi bitirdi beni, anandaki o cene
dunyanin gailesi yetmezmis gibi bir de el ayak cekilince sen bitersin dibimde dunyanin gailesi yetmezmis gibi bir de el ayak cekilince sen bitersin dibimde
uy calsin kemenceler de ben bir horon tepeyim catlasin kaynimgiller bari kurtlarim dokeyim uy calsin kemenceler de ben bir horon tepeyim catlasin kaynimgiller bari kurtlarim dokeyim
findigi ben toplarim, kirmasi sana duser uy ellerin iyisi, geh geh gerinip siser
usudum senden baba ocagim gozumde tuter uy adaletsiz dunya gucun hep bize mi yeter
bir bezden bebem vardi bohcamda hayallerim kizligim yarim kaldi ben annemi isterim bir bezden bebem vardi bohcamda hayallerim kizligim yarim kaldi ben annemi isterim
uy calsin kemenceler de ben bir horon tepeyim catlasin kaynimgiller bari kurtlarim dokeyim uy calsin kemenceler de ben bir horon tepeyim catlasin kaynimgiller bari kurtlarim dokeyim
dagda belimde odun, beni ne hale kodun tarlada irgat avrat, hanede hazir kadin
bir usak gobegimde, altisi etegimde yedi bitirdi beni, anandaki o cene
bir bezden bebem vardi bohcamda hayallerim kizligim yarim kaldi ben annemi isterim bir bezden bebem vardi bohcamda hayallerim kizligim yarim kaldi ben annemi isterim
uy calsin kemenceler de ben bir horon tepeyim catlasin kaynimgiller bari kurtlarim dokeyim uy calsin kemenceler de ben bir horon tepeyim catlasin kaynimgiller bari kurtlarim dokeyim uy calsin kemenceler de ben bir horon tepeyim catlasin kaynimgiller bari kurtlarim dokeyim uy calsin kemenceler de ben bir horon tepeyim catlasin kaynimgiller bari kurtlarim dok... | |
|
| |
Rey_Misteri0 6. sınıf
| ben dul bir kadinim oyle her istedigimle beraber olamam ben dul bir kadinim canimin istedigince gezip tozamam
bir kiz arkadasimla bir yere gitsem bir erkege kazara gulerek selam versem ya da biraz fazla giyinip suslensem dedikodu olur, cunku dul bir kadinim
ben dul bir kadinim bir gun yeniden birisini begenirsem beraber olursak birkac kez yanyana gorulursem dedikodu carklari o an hizla calisir "bakalim alir mi seni" soylentisi dolasir erkegin ailesi adamakilli telaslanir ortalik bir karisir, cunku dul bir kadinim
ben dul bir kadinim bin turlu baskiyi omuzlarimda tasirim hakli ya da haksizmisim, onemi yok bir kere bosanmisim
benim de duygularim varmis bunlardan kime ne secme sansim yok boyun egdim kadere bana ben degil kurallar sahip cikar sayginligim baglidir daima bir erkege
benim de duygularim varmis bunlardan kime ne secme sansim yok boyun egdim kadere bana ben degil kurallar sahip cikar sayginligim baglidir daima bir erkege | |
|
| |
Rey_Misteri0 6. sınıf
| Konu: Geri: sezen Paz Şub. 18, 2007 6:34 am | |
| damarlarimda yine ask var gozlerim yine bir manali basladi gunesli yagmurlar islandi umudumun saclari
kirilan dallar gibiyim ben her bahar dirilirim gizli bir kaynaktir icim kendime bir yol bulurum
kirilan dallar gibiyim ben her bahar dirilirim gizli bir kaynaktir icim kendime bir yol bulurum
ben her bahar asik olurum ruzgar olur yagmur olurum filizlenir anilarda gururum tasar icimden ruhum
ben her bahar asik olurum ruzgar olur yagmur olurum filizlenir anilarda gururum tasar icimden ruhum
damarlarimda yine ask var gozlerim yine bir manali basladi gunesli yagmurlar islandi umudumun saclari
gonlumde sonen atesin kullerini savururum kalbimdeki acelenin pesinde ben kaybolurum
gonlumde sonen atesin kullerini savururum kalbimdeki acelenin pesinde ben kaybolurum
ben her bahar asik olurum ruzgar olur yagmur olurum filizlenir anilarda gururum tasar icimden ruhum | |
|
| |
Rey_Misteri0 6. sınıf
| sen beni unutmus gibisin ben hala deliyim hala sevdali yaktigin atesi sonduremedim sen hala cilginsin hala belali cekmeye raziyim kaprislerini istersen zincire vur ellerimi ne olur birtanem anla halimi ben hala deliyim hala sevdali sen benden vaz gecmis gibisin ben hala tutkunum hala yarali yaktigin atesi sonduremedim sen hala cilginsin hala belali bu sevda bir anda bitebilir mi gercekler yalana donebilir mi ne olur birtanem anla halimi ben hala deliyim hala sevdali | |
|
| |
Rey_Misteri0 6. sınıf
| beni kategorize etme, benle oynama yaftayi yapistirip bana isim koyma karikaturlestirme beni, ilahlastirma tabulastirma sakin, tapulastirma
ben seni oyle sevdim, oyle sevdim ben seni oyle sevdim, boyle mi sevdim
matematiklestirme beni, carpma, bolme toplama, cikartma sakin beni hesaplastirma mekaniklestirme beni otomatiklestirme yaristirma sakin onla bunla karsilastirma
sikistirip tikistirma beni depolastirma duygularim yok oldu, yuregimi nasirlastirma beni demoralize etme, depolitize etme her isten kacar oldum, illegalize etme
boyle mi sevdim, boyle mi sevdim | |
|
| |
Rey_Misteri0 6. sınıf
| Konu: Geri: sezen Paz Şub. 18, 2007 6:35 am | |
| bir gun daha yasandi ve bitti kucuk sevincleri ve kucuk kederleriyle herhangi bir gundu cok onemli degildi seni dusundugum birkac andan baska
bilirim herkes payina duseni yasar ve her yeni gunde degisir hep birseyler sen de kendi payindan bir hatira sec ne olur o ben olayim beni unutma
beni unutma, unutma, beni unutma bilirsin unutulmak dokunurya her insana sen de kendi payindan bir hatira sec ve o ben olayim unutma, beni unutma
beni unutma, unutma, beni unutma bilirsin unutulmak dokunurya her insana sen de kendi payindan bir hatira sec ve o ben olayim unutma, beni unutma
bilir misin seni gercekten sevdim sevdigim daha bircok seyin arasinda bir tek seni sectim hatiralar arasinda sebep diye bir kucuk mutluluga
beni unutma, unutma, beni unutma | |
|
| |
Rey_Misteri0 6. sınıf
| birarada olabilmek ne mumkun birarada kalabilmek imkansiz seneler alip gitmis ne var ne yoksa herseyi
inanilmaz, degisen ben miyim inanilmaz, bu yabanci da kim sen misin boyle uzak veda sozleri soyleyen
geri donmek inan isten degil hani var ya tutamazsin kendini bir umitle ya olursa dersin hep bile bile herseyin bittigini
geri donmek inan isten degil hani var ya tutamazsin kendini bir umitle ya olursa dersin hep bile bile herseyin bittigini
sonradan kor sonradan kor ayriliklar an be an akip gider akip gider zaman sana aldirmadan
birarada olabilmek ne mumkun birarada kalabilmek imkansiz seneler alip gitmis ne var ne yoksa herseyi
inanilmaz, degisen ben miyim inanilmaz, bu yabanci da kim sen misin boyle uzak veda sozleri soyleyen
sonradan kor sonradan kor ayriliklar an be an akip gider akip gider zaman sana aldirmadan | |
|
| |
Rey_Misteri0 6. sınıf
| hayat bazen oyle insafsiz ki kucuk bir boslugundan yakalar hissettirmez en zayif aninda seni ta yureginden yaralar
ellerin kollarin baglansa da basinda kasirgalar kopsa da sen tum gucunle karsi koysan da seni acimasiz sevdaya salar
sen de benim kadar gercekleri goruyorsun beraber olamayiz benim gibi biliyorsun bir baska dunyanin insanisin yavrucagim sen kendi dunyanin topraginda buyuyorsun
sen de benim kadar gercekleri goruyorsun beraber olamayiz benim gibi biliyorsun bir baska dunyanin insanisin yavrucagim sen kendi dunyanin topraginda buyuyorsun
haklisin biraz gec karsilastik oysa hic konusmadan anlastik bazi seyler var ki soylenmiyor biz senle sozleri susarak astik
insan acilarla kivransa da ve o askta bir daha dogsa da dunyasini yeniden kursa da dusler ve gercekler ayri ayri yasar
sen de benim kadar gercekleri goruyorsun beraber olamayiz benim gibi biliyorsun bir baska dunyanin insanisin yavrucagim sen kendi dunyanin topraginda buyuyorsun | |
|
| |
Rey_Misteri0 6. sınıf
| Konu: Geri: sezen Paz Şub. 18, 2007 6:36 am | |
| gel asirlardan uzan da tut ellerimi simsicak yoksa bendeki cocuk da boyle caresiz kalacak ofke ile beslenen cocuklar yalnizdirlar
ve umitleri ciceklerden acilari tarihlerden senin gibi, benim gibi onlar da hep insandilar ve sevgiye inandilar ve saygiya inandilar senin gibi, benim gibi
onlar biraz terkedilmis biraz kuskun cocuktular sanki biraz incitilmis sanki yetersiz sevilmis sanki utandilar kavgadan ve sustular
op incilenen gozyaslari kurusun inanclarinda sene bindokuzyuzkirkbes onlar da hep insandilar ve sevgiye inandilar ve saygiya inandilar senin gibi, benim gibi
asirlardan uzan da tut ellerimi simsicak yoksa bendeki cocuk da boyle caresiz kalacak ofke ile beslenen cocuklar yalnizdirlar
ve asirlardan uzan da tut ellerimi simsicak yoksa bendeki cocuk da boyle caresiz kalacak ofke ile beslenen cocuklar yalnizdirlar | |
|
| |
| sezen | |
|