| sezen aksu | |
|
|
Yazar | Mesaj |
---|
Rey_Misteri0 6. sınıf
| Konu: sezen aksu Paz Şub. 18, 2007 6:37 am | |
| gun olur da bir dost ararsan eger aciktir kapim sana cekinmeden gel sozlerimde inan ne sitem ne de kirginlik bulamazsin bir gun yolun duserse eger beni biraktigin gun gibi yine dost bulacaksin
gun olur da bir dost ararsan eger ne olursa olsun gecen zaman da sanki bir sey olmamis gibi karsilarim seni yillarin ozlemiyle kucaklarim
bir aci kahvenin kirk yil hatiri vardir derler az mi ictim ellerinden unutmadim o gunleri gel buraya yolun duserse eger
gun olur da bir dost ararsan eger ne olursa olsun gecen zaman da sanki bir sey olmamis gibi karsilarim seni yillarin ozlemiyle kucaklarim | |
|
| |
Rey_Misteri0 6. sınıf
| Konu: Geri: sezen aksu Paz Şub. 18, 2007 6:37 am | |
| icinde tum umutlar bir bir yitip gidiyorken hayati "sirca bir kosk gibi" diye taniyordun daha sen bebektin bir tanem her askta biraz buyuyordun ve bir anda...
bir baska askla alev alev tutusup da birden yeni bastan oldun... bir baska askla alev alev tutusup da birden yeni bastan oldun kendi canindan
icinde kavga eden senler bir bir barisiyor omrune senden de onemli bir sey karisiyor daha dun bebektin bir tanem kendini her sey saniyordun ve bir anda...
bir baska askla alev alev tutusup da birden yeni bastan oldun... bir baska askla alev alev tutusup da birden yeni bastan oldun
bir baska askla alev alev tutusup da birden yeni bastan oldun | |
|
| |
Rey_Misteri0 6. sınıf
| bir cocuk gordum uzaklarda gozleri kederli hatta korkulu her seye ragmen bir an gulumsedi cocuk sicak sade ama biraz kuskulu
bir cocuk sevdim uzaklarda saniyordum ki onun ozlemi de buydu o ise bir bakista beni ortulerimden yalnizca yalnizca duygulariyla soydu
ben boyle yurek gormedim boyle sevgi simdi cocuk buyumekte gunbegun butun huzunleri oksadi birer birer gizli bir umide sarilarak biraz kuskun
ben boyle yurek gormedim boyle sevgi simdi cocuk buyumekte gunbegun butun huzunleri oksadi birer birer gizli bir umide sarilarak biraz kuskun
bir cocuk gordum uzaklarda biraz cocuk biraz adam biraz hicti ellerinde yasli zaman demetleri daha once denenmemis yeni bir yol secti
bir cocuk sevdim uzaklarda bir elinde yarin obur elinde dun erken ihtiyarlamaktan sanki biraz uzgun dunyanin haline bakip guldu gecti
ben boyle yurek gormedim boyle sevgi simdi cocuk buyumekte gunbegun butun huzunleri oksadi birer birer gizli bir umide sarilip kustu... | |
|
| |
Rey_Misteri0 6. sınıf
| hep karanlik hep karanlik yeter artik yeter bir avuc kar beyazi bir adim yol bana bir nefes ver bir fisilda
hep karanlik hep karanlik yeter artik yeter bir avuc kar beyazi bir adim yol bana bir nefes ver bir fisilda
daglar duvar olsa onume yollar kordugum dugumlense donmem gozumu daglasalar ipe goturseler bir kus ucur yeter
daglar duvar olsa onume yollar kordugum dugumlense donmem gozumu daglasalar ipe goturseler sen bir cagir yeter
bir kucuk pencere bir aydinlik bana
hep karanlik hep karanlik yeter artik yeter bir avuc kar beyazi bir adim yol bana bir nefes ver bir fisilda
daglar duvar olsa onume yollar kordugum dugumlense donmem gozumu daglasalar ipe goturseler bir kus ucur yeter
daglar duvar olsa onume yollar kordugum dugumlense donmem gozumu daglasalar ipe goturseler sen bir cagir yeter
bir kucuk pencere bir aydinlik bana
hep karanlik hep karanlik yeter artik yeter | |
|
| |
Rey_Misteri0 6. sınıf
| ele avuca sigmazdi deli gonlum bir zamanlar neredeydi simdi nerde ister gunes ol yak beni yagmurum ol at beni aklim baska duygularim baska yerde
bir deli ruzgar savurdu beni boyle umutluk tutsak benim altin kafeste ister gunes ol yak beni yagmurum ol at beni zincirledi yuregimi artik sende yok aglatmaz asla beni bir gun ayrilik pismanligim nefret olmaz ofke olmaz senden daha guclu bir hasret bulunmaz
ister gunes ol yak beni yagmurum ol at beni acilarla sevinclerle yasat beni | |
|
| |
Rey_Misteri0 6. sınıf
| Konu: Geri: sezen aksu Paz Şub. 18, 2007 6:38 am | |
| birak beni yeter aldattigin yeter birak beni deli ettin artik cek git bu nasil sevgi sen kendine asiksin sen yalancisin hatta sevisirken bile yabancisin sen kimsin sen ne rahat insansin birak birak benim icin ne mumkun ayrilmak ben ayrilamam sen beni birak birak... birak...
seviyorum kahretsin seviyorum elimde degil cok seviyorum ah neden yasadigim en deli asksin sen
seviyorum kahretsin seviyorum elimde degil cok seviyorum ah neden yasadigim en deli asksin sen
cok istedim, unutmak istedim esmer ellerini gozlerini, kokunu, yanik tenini bana dokundugun anda hislerimi unutmadim oysa sen bir yalancisin sen kimsin sen ne rahat insansin birak birak benim icin ne mumkun ayrilmak ben ayrilamam sen beni birak birak... birak...
seviyorum kahretsin seviyorum elimde degil cok seviyorum ah neden yasadigim en deli asksin sen | |
|
| |
Rey_Misteri0 6. sınıf
| Konu: Geri: sezen aksu Paz Şub. 18, 2007 6:38 am | |
| al beni, gotur kanatlarinda bu gece ucurup diyar diyar sev beni sevilmedigim kadar unuttur yalniz yasadigim her geceyi oyle gel
gor beni, bulup karanliklarda sar biraz ki dogmasin sabahlar, al sevgim hic vermedigim kadar unuttur yalniz yasadigim her geceyi oyle gel, gel
sev, iste yeminler ederim aska belki bir daha hic tutulmazlar inanmasan bile gel, inandigim ne var ne yoksa hic vermedigim kadar
al beni, gotur kanatlarinda bu gece ucurup diyar diyar sev beni sevilmedigim kadar unuttur yalniz yasadigim her geceyi oyle gel bu gece...
sev, iste yeminler ederim aska belki bir daha hic tutulmazlar inanmasan bile gel, inandigim ne var ne yoksa hic vermedigim kadar
al beni, gotur kanatlarinda bu gece ucurup diyar diyar sev beni sevilmedigim kadar unuttur yalniz yasadigim her geceyi oyle gel bu gece... | |
|
| |
Rey_Misteri0 6. sınıf
| Konu: Geri: sezen aksu Paz Şub. 18, 2007 6:39 am | |
| hic kavga bilmez gulle yaprak hic kiyar mi agaca toprak bu kimin oyunu ilk kim bozdu sonsuz uyumu
kivir kivir kivir ziller elinde kivir kivir kivir yangin yerinde kivir kivir kivir oz paramparca kivir kivir kivir oz esir teninde
don dansoz dunya devam et ates dansina yan gamsiz dunya sigmadin aklima
vursun davullar inlesin dunya yalnizligini dinlesin dunya kiyamet gundesin dunya | |
|
| |
Rey_Misteri0 6. sınıf
| haydi gel seninle soyle karsi karsi gel olmaz inan ki kavga ve gozyasi ayrilmak istemiyorsak seninle acikca konusmali ayrilmak istemiyorsak seninle acikca konusmali
gel bugune kadar olanlar olmus hepsini unutalim gel bugune kadar olanlar olmus hepsini unutalim
gelen gideni aratir derler birak nazi anlasalim gelen gideni aratir derler birak nazi anlasalim
haydi gel bir kez daha denemeli gel her seyi dogru durust soylemeli ayrilmak en kolay cozum inan ki gel gorelim gercegi ayrilmak en kolay cozum inan ki gel gorelim gercegi
gel bugune kadar olanlar olmus hepsini unutalim gel bugune kadar olanlar olmus hepsini unutalim
gelen gideni aratir derler birak nazi anlasalim gelen gideni aratir derler birak nazi anlasalim
ooo, haydi haydi gel nazlanma yaa, haydi haydi gel nazlanma
haydi gel seninle soyle karsi karsi gel olmaz inan ki kavga ve gozyasi ayrilmak istemiyorsak seninle acikca konusmali ayrilmak istemiyorsak seninle acikca konusmali
gelen gideni aratirmis diyorlar naz etme anlasalim gelen gideni aratirmis diyorlar naz etme anlasalim | |
|
| |
Rey_Misteri0 6. sınıf
| istesen de yok desen de kan misali dolar yuregine iliklerine damarlarina sen gibi sen onu bilmesen de
istesen de yok desen de dus misali bir an gozlerinde islanir bir sey yutkunursun sarilir boynuna hissetmesen de
gel demek bu kadar mi kolay git demek bu kadar mi kolay gun gelir istekler ihtiraslar insani bogar
gel demek bu kadar mi kolay git demek bu kadar mi kolay gun gelir istekler ihtiraslar insani bogar
istesen de yok desen de her sucun hesabi var yureginde iliklerinde damarlarinda sen gibi sen onu bilmesen de
sevmenin de sevilmenin de bir bedeli var asar tenimizi duygularina dur desen de susturmak ne mumkun dusuncemizi
istesen de yok desen de mutsuzlugu boyle asamazsin besliyor sevgi varligimizi sevgiyi hafife alamazsin
sevmenin de sevilmenin de bir bedeli var asar tenimizi duygularina dur desen de susturmak ne mumkun dusuncemizi | |
|
| |
Rey_Misteri0 6. sınıf
| sevdamin o buyudugu en uzun gecede bir yerdeyim ben uzandigim istege cok uzak o yerde kendimleyim o dualarin bittigi hasretin delice haykirdigi ve karanligin indigi bir yasak gonulle beraberim
bir posta cantasindaki icli bir mektup sayfasindayim bir sarki cumlesindeki caglayan o bitmez nefesteyim ozlemlerle saran kollarda belki yorgun bir nabizdayim once kendi sarhos olup devrilen dusen her kadehteyim
her dogum oncesinde korkuyla beslenen sancilardayim parca parca bolundugum hiclikte son yalnizliklardayim insanin o caglar boyu varmaya calistigi gercekte ve hayati sevgiyle ormek icin yorulmus sabirdayim
insanin o caglar boyu varmaya calistigi gercekte ve hayati sevgiyle ormek icin yorulmus sabirdayim
kendimde insani affettim o en guzel ak sebepteyim bazen de bir hikayede bir efsanede bazen sendeyim simsegin cizgisindeyim firtina gunu oncesindeyim sairin ezgisinde aglattigi o yerde insanla bulustum | |
|
| |
| sezen aksu | |
|