| karışık türkçe aşk şiirleri | |
|
|
Yazar | Mesaj |
---|
Rey_Misteri0 6. sınıf
| Konu: karışık türkçe aşk şiirleri C.tesi Şub. 24, 2007 9:57 am | |
| Yine kendimle sonsuz bir savaşın içine girdim ßirkez daha aşka küskünlüğümü haykırmak istiorum Ama olmuyor... Olmuyor işte yapamıorum.. Yine sensizliğe yenik düşüyorum... ßir yanım haykır diyor..ßir yanım unut... Aslında kendimde biliorum yine olmayacağını Yine boşuna haykırmak için güçsüz olduğumu... Ama deli yüreğime engel olamıorum işte... Yalnızlıkmıydı benim istediğim yoksa senmiydin?? ßilemiorum... ßelkide benim için en iyisi yalnızlıktı.. Hayır...Hayır.. Tam olarak istediğim yalnızlıkta değil aslında €vet..€vet yalnızlık değil sensizlikti benim istediğim... Ama bir türlü olmadı işte... Ne yalnız kalabildim ne de sensiz... €n sonunda anladım; Hayal gözlüm sensiz olmaz...!!! | |
|
| |
Rey_Misteri0 6. sınıf
| Konu: Geri: karışık türkçe aşk şiirleri C.tesi Şub. 24, 2007 9:58 am | |
| Duydun mu ? Bir çöplükte iki horoz Öter olmuş vay başıma! Aşk alevi cana gelip Tüter olmuş vay başıma!
Aciz kalmış demir bilek Kula kulluk etmiş yürek Er bildiğim fistan etek Öper olmuş vay başıma!
Kader saymış bu yazıyı Kurt yapmış körpe kuzuyu Korkutmuş tavşan tazıyı İter olmuş vay başıma!
Bildiğim güller ayrı renk Kalmamış güllerde ahenk Zemheriyle olunca denk Yeter olmuş vay başıma!
Bulandı bu yürek suyu Bu huy aslı'nın mı huyu Hem Mecnun'dan hem Kerem'den Beter olmuş vay başıma!
Sözüm meclisten dışarı Bozulmuş gönlün ayarı Kumarbazı aşk diyarı Üter olmuş vay başıma. Yutar olmuş vay başıma...! | |
|
| |
aa_berkay 6. sınıf
| | |
|
| |
Rey_Misteri0 6. sınıf
| Ansızın cıkacagım karsına, Sende anlıyamıycaksın ne olup bıttıgını. Fırtınalar koparacagım kalbınde, Sende kapılacaksın bu ruzgara. Alabora olmadan kurtulamazsın...
Egerkı karsı koymazsan allahın bu lutfuna, Ikımız ıcın bır fıdan dıkecegım sımdı. Kimsenın gormedıgı,kusların bıle bilmedigi Ormanın en derınlıklerıne... Sen ve ben buyutecegız bu fıdanı.
Ne ıstıyosan onu alacak; Ne ıstıyorsa senden,onu verceksın. Hissedıyorum...seveceksın. O masum,tertemız sevgının bana hedıye edeceksın. Ve bekleyeceksın.
Dudaklarından cıkan her kelıme aşk olacak, Damlayacak gonlumun yapraklarına. Yavas yavas hazırlıycaksın benı,bu buyuk sınava. Gun gectıkce buyuyecegım. Ve yeserecegım sevdanla...
Sadece sen ve ben olacagız. Fıdanımız agac,sevdamız destan olacak. Ve bunun adı aşk olarak kalacak. Kımse cozemeyecek bu sırrı, Butun gızemıyle oylece kalakalacak...
Ne dersin ? BENİİİ...BEN OLDUGUM ICIN SEVER MISIN... | |
|
| |
Rey_Misteri0 6. sınıf
| Konu: Geri: karışık türkçe aşk şiirleri C.tesi Şub. 24, 2007 9:59 am | |
| Kızıyorum diye
Kollarım açılsın Rabbime dua'ya Kollarım açılsın Rabbime sema'ya Gidelim bizde jÜpitere,ay'a Şimdi ki gibi yoksa kalalım mı yaya
İlimse, ilimi öğrenelim çin'de ise tutup çin'e gidelim Yata, yata bostan bÜyÜrmÜş çalış, çalış ilmi yakala Kızıyorum diye sanmayın beni ukala
Akıl'sa Allah vermiş bize de Savaş'ta dÜşmanı getirsen dizede İlim hem bize, hem size de çalış, çalış ilmi yakala Kızıyorum diye sanmayın beni ukala
GönlÜm ki isteği ilmi bulmaktır İslam ki insanı sevgi ile sarmaktır Aşıksan gonca gÜller dermektir çalış, çalış ilmi yakala Kızıyorum diye sanmayın beni ukala | |
|
| |
Rey_Misteri0 6. sınıf
| Konu: Geri: karışık türkçe aşk şiirleri C.tesi Şub. 24, 2007 9:59 am | |
| Ağustos ayıda üşüdüm, Senin ellerinle gözlerinle Isındım yar Yağan ağustos yağmuru Aldı götürdü, Sanki ulaşılmazdasın Titriyor yüreğim, Üşüyorum ...............sevginden Sana kıyamıyorum Sevgin kor olan kalbimde Yanardağ misali fıskırıyor Tutamıyorum ............ Kendimi ulaşılmazdasın Fersah fersah Yıldızlar misali Kalbimi yakma ne olur Daha fazla dayanamam Yokluğun acı verdiği Duyguların yoğunlaştığı ..............AŞK Aleminde | |
|
| |
Rey_Misteri0 6. sınıf
| Konu: Geri: karışık türkçe aşk şiirleri C.tesi Şub. 24, 2007 10:00 am | |
| Coşkunluğuna gem vurasın derim
Derim ki beni dinle
Yıldızların kÜstÜğÜ gÜn
kaş ve göz arasında vedalaşan
Aşkları uğruna ölÜmÜ seven
yiğitlerin öykÜsÜnÜ dinle
Dinle ki
coşkuna ortak bulasın
Yaban eller dinlesin
Dinlesin ki
ölÜmÜ sevenler aşkına
Kavgana kavga katsın | |
|
| |
Rey_Misteri0 6. sınıf
| Konu: Geri: karışık türkçe aşk şiirleri C.tesi Şub. 24, 2007 10:01 am | |
| Kavga, niza, hasetin, kin, nefret ihanetin Her tÜrlÜ rezaletin, tek nedeni paradır
Hayatına hukmeder, kimini mutlu eder Gam kasavet ve keder, tek nedeni paradır
Savaşın ve barışın, her alanda yarışın Her gidiş her varışın, tek nedeni paradır
Doğum gÜnÜnde pasta, şirin görÜnÜr dosta Bebek olmuşsa hasta, tek nedeni paradır
Ankara, İstanbul da,vatan sathında yolda Tahsil varsa okulda, tek nedeni paradır
Her aşkın yÜzde onu, bir çok sevginin sonu Sitemlerin her tonu, tek sebebi paradır
Dert, hÜzÜn ve tasanın, anahtarı kasanın Patronu her masanın, tek nedeni paradır
Kimi hayattan mutlu, geleceğe umutlu ölÜmÜn bile kutlu, tek nedeni paradır! | |
|
| |
Rey_Misteri0 6. sınıf
| Konu: Geri: karışık türkçe aşk şiirleri C.tesi Şub. 24, 2007 10:05 am | |
| Alışamadım yokluğuna Gidişinin yağmuru hala gözpınarlarımda Acıların orta yerinde yapayalnızlığım Sensizliğin hatıraları karakışlarım Boynu bÜkÜklÜğÜm en değerli varlığım Sensizliğe alışamadım birtanem Bedenim de ellerinin sıcağı Ruhumda, gezinen sözlerin Nağmeleri kulaklarım da sesinin özlemlerim bir çığ gibi yıkılıyor Üzerime Dudağının izlerini bıraktın dudaklarım da Bir de, burukluğunu ihanetinin..
Saadet GÜldÜrsÜn | |
|
| |
Rey_Misteri0 6. sınıf
| Konu: Geri: karışık türkçe aşk şiirleri C.tesi Şub. 24, 2007 10:05 am | |
| BOŞVERÂ…. UNUT GİTSİNÂ… GELME ZATENÂ….SEVME BENİÂ…. HEM NİYE SEVECEKMİŞSİN KİÂ… SEN BENİÂ… ŞU CANINA YANDIĞIMIN ANKARA”SINA GELECEKTİN DE NE OLACAKTI ??????? LAF İŞTEÂ….LAFÂ….BENİMKİSİÂ… NEYMİŞ EFENDİMÂ….Â…. SAYKİÂ…Â… BEN KÜLKEDİSİ,SEN YAKIŞIKLI PRENSÂ… DUYAR GİBİYİMÂ….. “OLDU CANIM” DİYE BAŞLAYAN CÜMLENİÂ… BİLİYORUM HEM çOK İYİ BİLİYORUMÂ…. ONLAR MASALÂ….. BİZSE “HAYATIN GEçEKLERİ”…….. AMAN BEÂ…Â… NE OLURDU SANKİÂ…. SENDE BEN GİBİÂ…. AZ BİRAZ “DELİ” OLAYDINÂ…Â… OLAYDIN DA Â…. CANIMI CANINA KATAYDIMÂ…Â… | |
|
| |
Rey_Misteri0 6. sınıf
| Konu: Geri: karışık türkçe aşk şiirleri C.tesi Şub. 24, 2007 12:12 pm | |
| | |
|
| |
| karışık türkçe aşk şiirleri | |
|