| türkçe karışık şarkılar | |
|
|
Yazar | Mesaj |
---|
Rey_Misteri0 6. sınıf
| Konu: türkçe karışık şarkılar Cuma Şub. 23, 2007 1:17 pm | |
| RAP 1
Belki de günahlarını yıkayacak akıttığın damla yaşlar Ya da yağmur olup üzerine yağacak haramlar,sil-başlar.. Sahip olamadıklarının peşine kaç kez takıldı düşüncen? Tahminimce aklın bilinmez kişiler tarafından kiralık Şarkılarım sen ve benim hayatımdaki sen etkisiyle ilişkili Varlığımı tanımlamak adına yeni sıfatlar yaratabilmeliyim Kurumuş yaralarımın kabuklarını söküp arşivinize katmakla elde ettiğiniz hazza anlam veremedim.Ben cahilim Beni sevmek için programlanma,devrelerini yakarım Şu an deli misal aşığım,bir kişi hariç herkese şaşıyım Unutma kurşun her gülümsediğinde bir kalp ağlatır Korkusuzluk sahipleri neden kemer arkasında silah taşır? Telefon çaldı,ne yazık ki iyi niyetlerini meşgule verdim Çığlık atan bu duvarlar tarafından asıl rahatsız edildim Bildiklerimi şarkılarımda yüksek sesle dile getirdim Kaprislerimin tadını çıkarıp kinlerimi boğar durumdayım Gün batımına ekilen tohumların haddi,hesabı yok Bana benden başka bir dost varsa bilmem lazım Aşkım güven ödülüme en yakın adayım Son doğum günümde kendime yeni bir ben aldım Umarım kaderin bitiş çizgisinden uzağım tanrım!..umarım tanrım...
nakarat (koro)
Bu cinayet!... Günahın en has hali ihanet Hakkımı ver gideyim adalet Son kozum olsun zorda sükunet Kendime sarılır donarım
rap 2
Fonksiyonlarını kaybeden işçiler görevlerinden tekme tokat safdışı,birdenbire Karanlık beklentiler üzerine stresten eklentiler Deli balta boynu alır alta,ayaklarınızın altı marazlı ne iş bu falaka Herkesin umudu bir çıkara yem,fukara vicdan bilmez gem Gaffa afsa secerem,bulmalısın kanayan yaraya merhem Rahatça sarfedilen yalanlara güvense problem Alınabilecek en basit önlem paranoyak bir denklem Kırılır omurilik,eklem.Denge bozumu dengelen Tırnak ayrı-gayrı olmaz etten Resimlerinizi çeker haldeyim,kurduğum çitin önünden Sizleri deşmekle körelen bıçaklara bir bakın!...Dengelen. Çıkar lan maskeni!...Göster bana gerçek yüzünü Anlatılanlar göreceklerimin somut ipucu,çözdüğümü!... Bile bile lades,hile mimik,güvene şantaj Kimlik kayıplarınızı gazete ilanı yapın,somutlaşın!... Kaybettiklerimin hesabını kalbimden çekin Bildiğim kadarıyla limitsizim,depremsiyonlardayım Gözyaşlarımla boğulacaksın,farkmazlardasın Uçurumun önünde,ölüme kafa tutarcasına sarkmaktayım İfadelerinizi tartmaktayım,yabani yamyamlar tarafından yabana atılmaktayım Selametle... | |
|
| |
Rey_Misteri0 6. sınıf
| Konu: Geri: türkçe karışık şarkılar Cuma Şub. 23, 2007 1:20 pm | |
| Tam unutmuşken, her şey bitmişken Neden karşı çıktın? Katlanıyordum, söylemiyordum, Kalan son yarımdın.
Her şeyim vardı, çok şey azaldı yokluğunda. Yalvarıyordum, saklanıyordum, dokunduğunda.
Başardın ağlatmayı, Başardın yalvartmayı, Her şey istediğin gibi. Çok mutluydum sen yokken Sevmeyi unutmuşken Geldin de ne farketti ki? | |
|
| |
Rey_Misteri0 6. sınıf
| Konu: Geri: türkçe karışık şarkılar Cuma Şub. 23, 2007 1:21 pm | |
| bitirin bu dertli geceyi birakin acim bana kalsin beni bir tek anlayanim var yaradanim gunah olmasaydi gelirdim senin olmaya soz verirdim belki bir sabah basucunda demlenirdim ne yazik ki hayat haram oldu gulemem artik yuzum soldu senin askinin mahkumuyum,gunahkarim belki cehennemde yanarim seni bir kez anlayamadim pismanim
sen aski oylece biter mi sandin o askin oyle buyuk ki bitmez kalbimde actigin yaran kaniyor bicakla silmeye gucun yetmez | |
|
| |
Rey_Misteri0 6. sınıf
| Konu: Geri: türkçe karışık şarkılar Cuma Şub. 23, 2007 1:22 pm | |
| kosarim pesinden kacanlarin dogruyu bulmakta zorlanirim severim sevmenin dertlerini sonunda kollara yollanirim
kor olur gozlerim seviyorken kendime masallar anlatirim dillere duserim her askimla yanarim yanarim aldanirim anasini sattigimin dunyasi... kafayi yormam, sonuna bakmam | |
|
| |
Rey_Misteri0 6. sınıf
| Konu: Geri: türkçe karışık şarkılar Cuma Şub. 23, 2007 1:30 pm | |
| bir kere sevdi gonul mevsim bahar olsa da yandi tutustu gonul kalbi bir tas olsa da
bin kere soyluyorum bir kere dinlesen bak yine soyluyorum ask icin olmese de
degmez sana degmez askin oyle cok buyuk ki kimseye boyun egmez bilmez kiymet bilmez yaran oyle cok derin ki kimse onu silemez
allah´tan kork sevmekten kork baska caren yok
karsima bir daha cikma sakin bence bu asrin hatasi olur kendime baska bir ask bulurum sen beni hic sevmesen de olur | |
|
| |
Rey_Misteri0 6. sınıf
| Konu: Geri: türkçe karışık şarkılar Cuma Şub. 23, 2007 1:31 pm | |
| cierto que vivo de noche, pues me divierte pues todos dicen que tengo la sangre caliente mas las cosas que tu me dices una por una no han de cambiar mi modo, digan lo que digan
a donde vas quieres preguntar veo que ya tienes en que pensar llora por ti misma si quieres llorar que importa el mundo, ay de mi! yo creo es mejor dejarlo asi vamos a dejar esto entre los dos y que ruede
ve que no se como justificarlo pretendas juzgar como un dios deja que viva cada quien como quiera hacer solo importamos los dos | |
|
| |
Rey_Misteri0 6. sınıf
| Konu: Geri: türkçe karışık şarkılar Cuma Şub. 23, 2007 1:31 pm | |
| uzgunum, seni kirdim bu gece uzgunum bir hata yaptim ben delice, sonu yok, bu baharlar bitecek tenim ellerini ozleyecek sana soz, bu yemin, bu sevdam solmayacak sonu yok bu baharlar bitecek tenim ellerini ozleyecek gozlerim her an yolunu gozleyecek sorma neden, gozyaslarim akmayacak sorma neden, guller siyah acmayacak sorma neden, yasarken oldurdun beni en derinden neden, sorma neden | |
|
| |
Rey_Misteri0 6. sınıf
| Konu: Geri: türkçe karışık şarkılar Cuma Şub. 23, 2007 1:32 pm | |
| kara vicdanli yar senin olmazmiyim bana varmazmisin geceler derdim ortagim olmus benim biraz almazmisin
seni paylastim ellerin hatirina bana kalmazmisin bu sabah evde koynuna yaslandim beni sallarmisin
halimi sormazmisin derdime dermanmisin beni unuttugun anlarda yastigin altinda resmimi saklarmisin
birdaha gulmezmisin bu gece sen bana donmezmisin kara gunumde soran varmi kimseler anlarmi derdimi dinlermisin
hic sormazmisin halimi hatirimi senden haber varmi yar oldumu kaldimi yoksa nisanlimi boyle seven varmi yar | |
|
| |
Rey_Misteri0 6. sınıf
| yo me quiero ir con los que se van porque miedo a mi me da esta soledad odio la mentira busco la verdad quisiera tener la pena de los que saben amar
se me cierran los ojos queriendo ver... no se ni quien soy, soy otro ser... soy diferente de los demas no importa lo que hagan, ni el que diran... ya no se que hacer con mi vida
no quiero pensar, que pueda pasar, si yo no puedo cambiar tonto corazon, que quieres de mi, que yo no te puedo dar
no quiero pensar, que pueda pasar, si yo no puedo cambiar tonto corazon, que quieres de mi, si tu sabes bien que yo soy un loco para amar... soy un loco para amar... | |
|
| |
Rey_Misteri0 6. sınıf
| llego el verano y empieza a llover lluvia que me hace a ti recordar como cancion que no puedo olvidar te llevo dentro, aqui en mi ser
ahora recuerdo los dias de ayer en nuestras vidas que brillaba el sol no te puedo olvidar, no he dejado de llorar si no vuelves me morire
quiere llover, las gotas ya siento caer dentro de mi, hay una gran ya desolacion quiere llover, y tu nos estas para abrigar mi corazon | |
|
| |
Rey_Misteri0 6. sınıf
| bu gece gel benim ol diyemem sana ben askimi soyleyemem utanirim beni op diyemem ele gune sorma beni yaralama vurma beni
hani o tatli gonul cicegim hani kanatli beyaz melegim bu gece zevki sefa edelim serefine vur kadehi, meze yapip harca beni
karabiberim vur kadehlere hadi icelim, icelim her gece zevki sefa doldu gonlume hadi icelim acilarin yerine | |
|
| |
aa_berkay 6. sınıf
| Konu: Geri: türkçe karışık şarkılar C.tesi Şub. 24, 2007 10:01 am | |
| | |
|
| |
Rey_Misteri0 6. sınıf
| Konu: Geri: türkçe karışık şarkılar Çarş. Şub. 28, 2007 1:48 pm | |
| birşey deil | |
|
| |