| karışık | |
|
|
Yazar | Mesaj |
---|
Rey_Misteri0 6. sınıf
| Konu: karışık Paz Şub. 18, 2007 7:33 am | |
| bu sarki bir haykiris bir opucuk sicak bir kis bir demet gul bir dokunus bu sarki bir yalvaris bitmesin sursun bu dus sen de dusun sen de konus
nereye gider bu ask nereye dur gitme
birak kadinin olayim | |
|
| |
Rey_Misteri0 6. sınıf
| Konu: Geri: karışık Paz Şub. 18, 2007 7:35 am | |
| herkes bilsin istedim herkes bilsin istedim nasil sevdim ben herkes duysun istedim neye direndim ben neler gordu gozlerim neler duydum dinledim ask boyleyse sevmeyin sevmeyin beni zaman dursun istedim bugun pesettim ben herkes sussun istedim masal olayim ben | |
|
| |
Rey_Misteri0 6. sınıf
| Konu: Geri: karışık Paz Şub. 18, 2007 7:35 am | |
| biriyle fena halde konusmaya ihtiyacim var biriyle fena halde dertlesmeye evimde ne sicak bir tabak yemegim var ne de televizyonun sesinden baska ses
ama icimde bi´ yerlerde sabir tasi gizli sanki dogdugum gunden bugune orda duruyor sessiz bir kaya dusun deniz kiyisinda yalniz dalgalara gogus gerip soguktan usuyor
ne ahlak ne de sevgi gokten dunyaya indi insanlik istedi kesfetti hepsini dun dogmus bir bebege bile girebilen mikrop misali icimizde hem kotu var hem iyi
hangisi daha guclu diye beklemektense heyecanla attim kendimi dans pistine
ayri ayri hepsiyle dans edecektim biraz sohbet ederek cozmeyi deneyecektim neden boyle olmusuz nerelerde kaybolmusuz aklimdaki sorularin hepsini soracaktim
"senin ne haddine boyle seylerle ugrasmak?" diye soran hazirci tembel sen misin? boyle yaslanmak olmaz seninki eskimek, cokmek ruhu kuskun bombos bir bedensin
kelimeler yetse daha neler neler buldum elimle koymus gibi huzurluyum genis ve los bir yer istersen sen de bir ugra dogru yanlis iyi kotu herkes orda
hangisi daha guclu diye beklemektense heyecanla attim kendimi dans pistine
ayri ayri hepsiyle dans edecektim biraz sohbet ederek cozmeyi deneyecektim neden boyle olmusuz nerelerde kaybolmusuz aklimdaki sorularin hepsini soracaktim | |
|
| |
Rey_Misteri0 6. sınıf
| Konu: Geri: karışık Paz Şub. 18, 2007 7:37 am | |
| gunaydin sevgilim... keske hayat hergun boyle senle dolu askinla dolu olsa keske hayat hergun boyle senle baslasa surpriz dolu olsa hep boyle comert kibar davransa bizi uzmeden basbasa biraksa gunaydin sevgilim ne guzel bir gun degil mi kahvaltidan once biraz daha seviselim mi gunaydin sevgilim ne guzel bir gun degil mi herseyi bir yana birakip butun gin film izleyelim mi keske gunes hergun boyle simsicak piril piril olsa keske herkes hergun boyle kipir kipir hayat dolu olsa hersey yolunda gitse durmasa uzuntuler upuzun bir tatile ciksa gunaydin sevgilim ne guzel birgun degil mi kahvaltidan once biraz daha seviselim mi gunaydin sevgilim ne guzel birgun degil mi herseyi bir yana birakip butun gun film izleyelim mi gunaydin sevgilim... | |
|
| |
Rey_Misteri0 6. sınıf
| Konu: Geri: karışık Paz Şub. 18, 2007 7:37 am | |
| cok parcalandim parcalandikca cogaldim" diye inanmazsam nasil yasarim, nasil yasarim... "bir gun daha bitti ama yarin yeni bir gun" diye inanmazsam nasil yasarim, nasil yasarim...
bu da gelir gecer diye inanmazsam nasil yasarim, nasil yasarim, nasil yasarim...
her sey insanlar icin gormek ogrenmek icin bazen zor da olsa
her sey insanlar icin umut dogurmak icin hayatla sevistim
"hicbir sey bosuna yasanmamistir" diye inanmazsam nasil yasarim, nasil yasarim... "uyuyordum gozum acildi uyandim" diye inanmazsam nasil yasarim, nasil yasarim... | |
|
| |
Rey_Misteri0 6. sınıf
| Konu: Geri: karışık Paz Şub. 18, 2007 7:41 am | |
| biraz sarhos biraz asigim ben uyurken siz umudu ararim yok ellerimde askim yok ne uzgun ne kirginim uvey cocuk olmadim uvey anne olmadim uvey insanlikmi alin yazim askina doyamadim karardi aydinligim uvey asklar miymis alin yazim aciyi da derdi de severim ben yanimdan gecer beni buyuturler yok yok olmaz inancim yok ne uzgunum ne kirginim uvey cocuk olmadim uvey anne olmadim uvey insanlik mi alin yazim askina doyamadim karardi aydinligim uvey asklar miymis alin yazim | |
|
| |
Rey_Misteri0 6. sınıf
| Konu: Geri: karışık Paz Şub. 18, 2007 7:42 am | |
| aslinda ben de isterim emeklemeden kosmayi guzel elbiselerle makyaj yapip dolasmayi aslinda ben de isterim dusunmeden konusmayi kucuk bir oyun icinde onemli kisi olmayi aklimdan gecen sozler kalbimden gelen sesler hepsi bir orman oldu bir kibritle yokoldu ben sigara dumaninin altinda yana yana en son kul oldum sen kibritin hic yanmayan ucunda birinin hayatindan gecmis oldun aslinda ben de isterim emeklemeden kosmayi guzel elbiselerle makyaj yapip dolasmayi aslinda ben de isterim dusunmeden konusmayi kucuk bir oyun icinde onemli kisi olmayi iyi dostlar biriktirdim hepsi ailem oldu kucuk bir ask yetistirdim duzene yenik dustu ben sigara dumaninin altinda yana yana en sonunda kul oldum sen kibritin hic yanmayan ucunda birinin hayatindan gecmis oldun | |
|
| |
Rey_Misteri0 6. sınıf
| yorgun geldim bu dunyaya kimse bilmez sonsuzluk benim olsa fayda etmez oyle bir derde dustum ki hic sorma katlanmak zor gucun yoksa caresizlik gozlerinde can verirken ellerimde sustun artik sen soylerim ben senin yerine iste ben boyle oldum gittim kendimi gomdum sonra topraga sordum dunya boyle degildi toprak dedi sen kordun | |
|
| |
Rey_Misteri0 6. sınıf
| gucun var mi sevgilim derin sularda inci tanesi aramaya cesaretin kaldiysa hala benle asktan konusmaya soyle canim sevgilim hayat bize oyun oynuyor olabilir mi yorgun gibi bir halin var duygularin karisik olabilir mi sil bastan baslamak gerek bazen hayati sifirlamak sil bastan sevmek gerek bazen herseyi unutmak sanki bugun son gunmus gibi dolu dolu yasamak istiyorum ben her ne cikarsa yoluma selam verip yurumek istiyorum ben sil bastan sevmek gerek bazen hayati sifirlamak sil bastan sevmek gerek bazen herseyi unutmak | |
|
| |
Rey_Misteri0 6. sınıf
| Konu: Geri: karışık Paz Şub. 18, 2007 7:43 am | |
| gucun var mi sevgilim derin sularda inci tanesi aramaya cesaretin kaldiysa hala benle asktan konusmaya soyle canim sevgilim hayat bize oyun oynuyor olabilir mi yorgun gibi bir halin var duygularin karisik olabilir mi sil bastan baslamak gerek bazen hayati sifirlamak sil bastan sevmek gerek bazen herseyi unutmak sanki bugun son gunmus gibi dolu dolu yasamak istiyorum ben her ne cikarsa yoluma selam verip yurumek istiyorum ben sil bastan sevmek gerek bazen hayati sifirlamak sil bastan sevmek gerek bazen herseyi unutmak | |
|
| |
Rey_Misteri0 6. sınıf
| Konu: Geri: karışık Paz Şub. 18, 2007 7:44 am | |
| oyle bir hayat yasadim ki cenneti de gordum cehennemi de oyle bir ask yasadim ki tutkuyu da gordum pes etmeyi de bazilari seyrederken hayati en onden kendime bir sahne buldum oynadim oyle bir rol vermisler ki okudum okudum anlamadim kendi kendime konustum bazen evimde hem kizdim hem guldum halime sonra dedim ki "soz ver kendine" denizleri seviyorsan, dalgalari da seveceksin sevilmek istiyorsan, once sevmeyi bileceksin ucmayi seviyorsan, dusmeyi de bileceksin korkarak yasiyorsan, yanlizca hayati seyredersin oyle bir hayat yasadim ki son yolculuklari erken tanidim oyle cok degerliymis ki zaman hep acele etmem bundan anladim kendi kendime konustum bazen evimde hem kizdim hem guldum halime sonra dedim ki "soz ver kendine" denizleri seviyorsan, dalgalari da seveceksin sevilmek istiyorsan, once sevmeyi bileceksin ucmayi seviyorsan, dusmeyi de bileceksin korkarak yasiyorsan, yanlizca hayati seyredersin | |
|
| |
Rey_Misteri0 6. sınıf
| Konu: Geri: karışık Paz Şub. 18, 2007 7:45 am | |
| gece gecmez gunduz olmaz can bu dunyaya dayanmaz neden haykirdim daglara duymaz bekledim gunlerce yok ki gelen
karli daglarin ardinda biri yasarmis bulut olur yagmur olur bize bakarmis hem yakin hem uzakmis yanaklari al almis
deli kizim uyan soylenenler yalan deli kizim uyan bir tek sensin duyan bir tek sensin duyan
yerde oldum gokte oldum sormayin halim ah basim duman gonul uslanmayi bilmez duslerim gercek gercegim yalan | |
|
| |
Rey_Misteri0 6. sınıf
| Konu: Geri: karışık Paz Şub. 18, 2007 7:46 am | |
| al beni istersen sevgim icimde gokyuzum masmavi cigliklar gokyuzumde al beni yanina dunyadan koru yeniden ogret dunyadaki yolu tanrim
hayalim var umidim cok sebebim var donusum yok
yeniden dogup gelsem cocuk kalir buyumezdim acilan penceremden yine seni severdim
al beni istersen sevgim icimde gokyuzum masmavi cigliklar gokyuzumde al beni istersen korkum icimde umudum isyanda isyanim karanlikta | |
|
| |
Rey_Misteri0 6. sınıf
| Konu: Geri: karışık Paz Şub. 18, 2007 7:46 am | |
| sokaklar sakin geceler karabasan ellerim titrer kim bu ben kim bu susan ne soran var ne bilen sebebim yok bana kiyan erkegim sen gul vazgectim ruyalardan
beni sevmezsen yagmurlari sev bulutlar aglasin sen gul gunes dogsun yeniden
gidiyorum gozum yasli hatiran hap yuregime sen sev yagmurlari yagmurlar yagsin uzerime
gidiyorum gozum yasli ah yine yol yol ustune sen sev yagmurlari yagmurlar yagsin yuzume | |
|
| |
Rey_Misteri0 6. sınıf
| Konu: Geri: karışık Paz Şub. 18, 2007 7:47 am | |
| bugun resmine dokundum ben optum yine yine zaman agir ol henuz erken demek icin gule gule sesini ozledim ozledim cok haberim yok durmus dunya niye seninle birlikte kaybolanlari ariyorum baska seylerde ask sarkisi degil bu geldi icimden gulumse birkez benim icin eger duyuyorsan nehrim ol gel ak yine kelebek ol gel uc yine cicegim ol gel ac yine ruzgar ol.. | |
|
| |
Rey_Misteri0 6. sınıf
| Konu: Geri: karışık Paz Şub. 18, 2007 7:47 am | |
| mayin tarlasinda dolasip durmusum ask sanip da herkes arkamdan bagirmis kimseyi duymamisim savas filmlerinde olur ya yarali yarali devam etmisim sonuna kadar ask ya yanimdasin sanmisim
mayin tarlasinda yuruyup durmusum ask sanip da tel orgulerde durmamis bir delikten gecmisim her sey bana dur demis kulagim darbe almis duymamisim sonuna kadar ask ya sadece inanmisim
kosmusum dusmusum kalkmisim sevismek sevmekten gelir inanmisim elimden tuttugunda oyle bir guvenmisim ki bize bir sey olmaz sanmisim
mayin tarlasinda bir adam sevmisim ask sanip da soyunup korkusuzca cirilciplak kalmisim ask filmlerinde olur ya iste oyle sevmisim sonunda bedenim saglam bulunmus yuregim paramparca | |
|
| |
Rey_Misteri0 6. sınıf
| Konu: Geri: karışık Paz Şub. 18, 2007 7:48 am | |
| siyah beyaz bir film gibiydin herkes uyurken izledigim sevgilim benim cok ozledim her zaman gitmek istedigim tatil yerleri gibiydin dergi sayfalarinda hic gidemedigim bu bir masal basi iyi mutsuz sonlu senle ben bati dogu ama dunya yuvarlak kalbim ellerim kadar kucuk degil kalbim ellerim kadar kucuk degil en cok sevdigim sarkiydin herkesten cok sevildin sevgilim benim cok ozledim ben kucuk bir kiz heyecanli oyuncaklarim tahtadandi hepsi kirildi yapistirdim bu bir masal basi iyi mutsuz sonlu senle ben bati dogu ama dunya yuvarlak kalbim ellerim kadar kucuk degil kalbim ellerim kadar kucuk degil ben kucuk bir kiz heyecanli oyuncaklarim tahtadandi hepsi kirildi yapistirdim | |
|
| |
Rey_Misteri0 6. sınıf
| Konu: Geri: karışık Paz Şub. 18, 2007 7:53 am | |
| Hani neredesin sen bana hesap vereceksin bumuydu bana olan sevgin allah belanı versin karşımda durma sen mikrobun birisin yanıma yaklaşma al götür yalan sevgini uzaklara dönme bir daha bana inanmam senin o sahte gözyaşlarına durma boşuna benim yanımda git başkasına belki o inanır sana inanmassa bile kadere değil kendine ağla.yazıklar olsun sana... gittin gideli butun dunyayı yıktın başıma.gözlerim ağlama aşkını gösterme ona sende biraz zalim olsana bırak gıtsın o kendi yoluna yıllarını verdin ona o ne verdi bana acılardan başka..seni tanımasaydım keşke..hayatım boyunca .nerden çıktın karşıma.şimdi yandım bittim küloldum bunların hepsini sana borçluyum.bugune kadar sadece hayal kurmuşum ben seni böyle tanımadım tanıdığımdanda beter olmuşsun ne dediysen herşeyine tamam dedim sustum..bunlar yetmemiş gibi beni can elinden vurdun...kimselerin lafına inanmazdım.sen bana inandırdın helal olsun. sana soruyorum.şimdi mutlumusun..mutluysan hadi durma çal oyna.aşkımız bitti sonunda..biliyorum ağlamazsın gülersin buna aptallık bende nasıl inandım sözlerine laflarına.ne yapayım dayanamıyorum o güzel bakışlarına.ellerimi nasıl tuttuğun halen aklımda.artık çık ordan elveda beni bırakıpta gidemessin böyle.benden ne istedin söylesene.sana herşeyimi vermiştim bile... hani sende seviyordum şimdi nereye.sus konuşma gidemessin biyere..bırakamassın beni onca soruların içine... bıraktın her gün sordum kendime neden diye...yeter artık beBırakın artık peşimi sorular gelmeyin artık üstüme.nefret dolu sevgimin üzerine.senin yüzünü birtek şeytan görsün...o güzel suratını bırakıp kalbine tükürsün. cevapsız kalan sorularım seninle bir toprağa gömülsün..sen sevgimi görmeyen 1 kördün..bende kalpsize kalbimi veren ama bunu görmeyen bir hiçtim..oyununu çözdüm ..bu kahpeyle geçmiş her günüm..elimi tutma kahpelere yoktur benim sözüm ah kalbim ah gözüm nasılda aldanıp düştün 1 zalimin eline..sevdin ama ne diye yolun sonundaki hediye uçuruma gitmeden önce gitti size teker teker denize kalbim düştü kırıldı boğuldu..gözlerimse doldu.Seninki ise aşk değildi oyundu.gerçekler saklandı.örtüldü perdeler açıldı yalanlar sunuldu.değer verir vermez.seven sever sevmez.değer verip seversin zalimmidir bilinmez | |
|
| |
Rey_Misteri0 6. sınıf
| Konu: Geri: karışık Paz Şub. 18, 2007 7:54 am | |
| Yakt?n sevgi denen duygular?m? y?kt?n da?lar gibi umutlar?m? çald?n bugünümü yar?nlar?m? gel can?m?da al ac?m?yorsan. O ipek saçlar?n birbir dükülsün öksürdükçe içinden ci?erlerin sökülsün herkes ne?e içindeyken senin boynun bükülsün geçsin bütün ömrün a?lamakla geçsin gözlerinden ya?lar hiç eksik olmas?n kulaklar?n t?kans?n güzel söz duyamas?n kör olsun o gözlerin hayat? göremesin azraili bekleyesin can?n almas? için ne sevdi?in nede sen tabutuna sar?ls?n y?lan akrep bol olan yere mezar kaz?ls?n o mezar?n ta??nada allahs?z yaz?ls?n dilerim allahtan cehennemde yanas?n k?yamete kadar in?allah sürünürsün yar?n?n bugündende beter görünsün dilerim senide zalimin biri sevsin kurdu?un yuvanda mutlu gün göremezsin gözya?lar?n dinmesin yüzün hiç gülmesin sevdi?ini göremeden topra?a gömülesin kayboksun ümitlerin yok olsun hayalin cehennem ate?iyle yans?n o tenin titresin yüre?in ürpersin bedenin sevgiye hasret kals?n beni öldüren kalbin ac? ve korkuyla geçsin bütün günlerin benden beter olas?n beni y?kt???n için! Yakt?n sevgi denen duygular?m? y?kt?n da?lar gibi umutlar?m? çald?n bugünümü yar?nlar?m? gel can?m?da al ac?m?yorsan,Yakt?n sevgi denen duygular?m? y?kt?n da?lar gibi umutlar?m? çald?n bugünümü yar?nlar?m? gel can?m?da al ac?m?yorsan. Hala unutmad?m bana verdi?in sözleri ellerimi tutup o a?k yeminlerini nas?lda sözünü unuttun zalim inanm??t? sana bu sevgi dolu kalbim bumuydu senin bana olan yüce sevgin sildim seni art?k kalbimden yoksun benim için en büyük yalanlar sendeymi? me?er beddualar ancak senin gibilere de?er seviyorum deyipte b?rak?p gidenler o sözlerin yaz?lm??t? ç?kmazd? kalbimden inanm??t?m ayr?l?k yok bizde derken zalim hiçmi ac?mad?n b?rak?p giderken kolayd? de?ilmi terk edip gittin elinin tersiyle kenara ittin gönlümde açan gülü kopard?n dibinden ya?ama umudumu ald?n elimden gidi?in ruhumu söktü bedenimden ihanetin kur?un gibi deldi beynimden yalan sevgilerle benim gönlüm altta kalmaz senin gibi köpeklere kap?lar aç?lmaz gönlümden güllerimi kopar?pta gittin allah?m cennetinden mahrum eylesin senin gibilerine ya?am vermesin defol art?k al benden kalmas?n bi?eyin! Yakt?n sevgi denen duygular?m? y?kt?n da?lar gibi umutlar?m? çald?n bugünümü yar?nlar?m? gel can?m?da al ac?m?yorsan,Yakt?n sevgi denen duygular?m? y?kt?n da?lar gibi umutlar?m? çald?n bugünümü yar?nlar?m? gel can?m?da al ac?m?yorsan! | |
|
| |
Rey_Misteri0 6. sınıf
| Konu: Geri: karışık Paz Şub. 18, 2007 7:54 am | |
| 09 efekentl? dj akman son nefes bak etraf?na dunyay? tan? tan?.......
bak dostum etraf?na bak gerceklere ad?m at çileler? cekerek ya?a yasamay? ogren eller?nle tut gözler?nle gor hayat?nla ya?a... (2x) yen?lme dunyaya, yen?lme kader?ne,yen?lme allahs?z ?nsanlara...
09 efekentl? geld? s?md? sana sokak hayat?nda lanet dunyam?zda, çileler?n ac?s?yla kald?m ortada yard?m eden olmad? berbat hayat?mda, b?kt?m art?k boyle yasamaktan b?kt?m, do?ru olamad?m mezar?ma bakt?m, son nefes yapma ded? bana (yapma ) d?nlemed?m y?ne c?kt?m sokaklara pisl?kler?n aras?nda nefret dolu yasamaya ac? cekt?k ac? cekt?k bu zamana kadar ama yen?lmed?m daha ayaktay?m hala dunayn?n kahr?n? cekt?m bu zaman kadar duzel?r guzel yasamak varken ben y?ne sect?m kara dunyaya pi?man deil?m hay?r pi?man de?ilim gözum aç?ld? hayk?rd?m ac?lar? çekt?k bakal?m bu dunyada gunahlar? ama yasad?k sevaplar? kazand?k allahtan umut kes?lmed? bunu unutma turklugunu kaybetmed?n koca dunyada buradan oraya oradan buraya kosturduk senel?r?m? verd?m senelerd?r gezd?m ama y?ne de bu hayatta yen?lmed?m...
.. dj akman _ son nefes _09 efekentli..
bak dostum etraf?na bak gerceklere ad?m at çileler? cekerek ya?a yasmay? ogren eller?nle tut gozler?nle gör hayat?nla sava? yen?lme dunyaya yen?lme kader?ne yen?lme allahs?z ?nsanlara.. (2x)
çile çekt?k çileler b?ze yetmed? yanl?s yola bakt?n y?ne yen?ld?n o kadar dertler cekt?m y?ne yanl?z kald?m allah?ma sukurler ett?m y?ne kazand?m ben? a?a??lad?n ama y?kamad?n hersey dened?n kazanamad?n ad?m son nefes endhowende kal?yorum hersey vatan ?c?n dey?p bag?r?yorum go?zyaslar?m heryere damlad? damlad? damlad? gb? kan a?lad? sokaklarda dayaklar? ben yed?m dostum gercek turkum d?ye cekemed?ler beni ama ezd?rmeyeceg?m kend?m? unutma sen?n gb?ler? h?c sevmeyeceg?m gereke?rse can?m? al?p g?deceks?n ayn? sek?lde mezar?ma gomeceks?n tar?h yazm?ss?n alçaklar?n k?tab?na onlara uyarak dustun kötu yollara ac?lar yukseld? çileler soyled? son nefes bunlar?n heps?n? rape serdi gurbette kal?yorum endhowende yas?yorum dertler?n ustas?n? ben cek?yorum yasamak kolay olsa tar?hler yazard?m yazd?g?m cumlede noktalar? koyard?m..
nakarat (2x) | |
|
| |
Rey_Misteri0 6. sınıf
| Konu: Geri: karışık Paz Şub. 18, 2007 7:55 am | |
| hayaller?mle ben? b?rak?p g?tt?n y?ne sens?z kald?m gece karanl?g?n da uzaklarda olsanda cok uzaklarda sen? ?st?yorum ben hep sonsuza y?ld?z gb? parlak ?s?k sacan gozler?ne dal?p gd?yorum ben hayal?nle uzaklara gece ruyalar?m da beraber olsakta yokluguna al?samam dustum yataklara bu g?d?s?m yar?na c?kar m? b?lemem b?rtanem senden baskas?n? sevemem kend?m? unuttum sen?n ?c?n yasad?m dort duvar aras?nda sen?n ?c?n hayk?rd?m ben? b?rakt?n ama y?k?lmad?m d?rend?m her gece allahtan b?r tek sen? d?led?m kalb?m? k?rd?n ama y?ne sen ded?m belk? doners?n d?ye hep yolunu bekled?m gunler aylar y?llar ger?de kald? öksüz adalet y?ne sen?n ?c?n a?lad? del?kanl? gb? gozyas? b?rak?p içimden gecenler? hep gunelere hayk?rd?m...
art?k gunler?m gunlerden uzun geceler?m gecelerden yaln?z sen? sevd?g?mden bu yana her ac?y? tatt?m hersey? gordum hayat?n her c?lves?ne al?st?m yaln?z yaln?z sen?n yokluguna al?samad?m s?md? anl?yorum k? ac?dan hasretten gozyas?ndan baska h?c b?sey vermem?s sen?n bu amans?z g?d?s?n y?k?lan hayaller?me sens?z gecen gunler?me yok olan gecm?s?me a?lad?m a?lad?m a?lad?m...
olmuyor guzel?m baskas?na bakamam kalb?m?n saray?n? baskas?na acamam geceler?m cok soguk had? dön gel bana al kalb?m? ?ster sev ?ster parcala ya da b?r gul açs?n boynu bukulmes?n ask?m?z varoldukca guller solmas?n mezara kadar sevecek bu kalb?m b?r gunum olsun onu da seveceg? kalb?n buna ?z?n ver c?k gel yan?ma sevdam?z? yazal?m mutlu yar?nlara yan?mdayken b?le sen? ozluyordum yoklugum da her gece sen? arar oldum bulamad?m kafam? tastan tasa vurdum gercek ask? ?lk kez sen?n yan?nda buldum kaybetmek ?stemem sen ben?m umudum uzer?nde sens?zl?k yazan b?r kursun donmezsen bu kursun sonu olsun sev?yorum sen? allah can?m? als?n yoluma gecmes?nler dunyalar? y?kar?m derd?m zaten bana yeter sevd?g?me yanar?m ben?m ?syanlar?m ben?m ben?m kara baht?ma ?syan?m sana de?l sens?z gecen y?llara dayanm?yorum b?rtanem ben? b?rakma an?lar?m?z?n hatr?na benden ayr?lma yureg?mden gelen sozler hayk?r?slar?m sana bu feryad?m gozler?mden dokulen yaslar?m da heps? sana b?rtanem tut el?m? sonsuza ney?m varsa al?p gotursunler sen? asla b?rtek sen?n paylasamam bunu asla unutma soldurmadan benz?m? b?rtanem gel yan?ma.... | |
|
| |
Rey_Misteri0 6. sınıf
| Konu: Geri: karışık Paz Şub. 18, 2007 7:55 am | |
| Dinle sana sesleniyorum Bana bir daha dönmeni istemiyorum Senin kitabını ben çoktan kapattım En büyük hatayı seni sevmekle yapmışım İyi ki kalbime değil kitaba yazmışım Senin gideceğini ben çoktan anlamıştım
Gerçek seven insan yaparmı bunu Söylesene bana bana karşı olan hislerini açıklamazmı? Arayıp hal,hatır sormazmı? İnsan sevdiğine sevdiğini hatırlatmazmı? Bana karşı sen yapmadın bunları
Ne zaman gelipte bana sarıldın Seviyorum diyerek bagrıma yaslandın Hiçbir zaman yoksa benmi hatırlamadım Hatırlayamam Çünkü sen benim yanımda hiç olmadın Her arayışımda gelemiyorum diyerek beni kandırdın Ama seni sokaklarda görünce gerçekleri anladım Sen bana karşı layık biri olamadın
Sensiz hayatın ne kadar zor oldugunu bilirmisin(x2) Bilseydin yanımdan gitmezdin(x2) Akan gözyaşlarımı sana haram ettim x 2
Kimseye kimseye kimseye vermediğim mutlulukları hep sana verdim Zor günümde bile senin yanına geldim Senden ufacık bir sevgi istedim Çok istediysem,çok istediysem söyle bileyim
Duydum ki bana dönmek istiyormussun Dönemem sana artık seni sevemiyorum Hataları sen bana ta baştan yapmıştın O zaman aklın nerelerde kalmıştı Ama ben senin yolunu kapatmamıştım Bana döneceğini çok iyi anlamıştım
Bu hayatta benim kadar seveni bulamazdın Ama sana karşı olan sevgimi ben çoktan kapattım Senin yerine kimseyi koyamadım Senin kadar "şerefsiz" ben olamadım Sana tek sözüm allahından bulasın
Sakın seni seviyorum deme Lanet olsun senin gibilerine Seni sevmekmi bana uzak olan bir kelime Bundan sonra koydum seni kapının önüne Dönmemek üzere Sakın bir daha seni seviyorum deme Lanet olsun senin gibilerine Seni sevmekmi bana uzak olan bir kelime Bundan sonra koydum seni kapının önüne Dönmemek üzere Sakın bir daha görüneyim deme benim gözüme benim gözüme... | |
|
| |
Rey_Misteri0 6. sınıf
| Konu: Geri: karışık Paz Şub. 18, 2007 7:56 am | |
| sevdiğim gitti dostlarımsa terketti herzaman kı gıbı haram ettıler bana herseyı bu dunyanın sonu bellı artık zamanımda geldı gıdıyorum bır daha donmem kı nedenını sormayın cok cıleler cektı bu cılelı kalbım sevmekse sevdım saygıya gelınce kafamı dık tutup hep sızı dıneldım yeter bu kadar bırakında gıdeyım farzedın kı ben ölmüş ben bırıyım sevdıklerım varsa hakkınızı helal edın ben gulemedım barı sız gulmeyı bılın kımsenız yoksa sakın uzulmeyın bana bakmayın darbe ustune darbe yemısım sucum neydı kendım bıle bılemedım gıttım bu dunyaya ben bosuna gelmısım elımde olan bısey olsaydı gelırmıyıdım yalan dolan ıste budur her ınsan da olan ne kapımı calan var ne de hal hatırımı soran babam bıle olmus bana dusman anamı sormayın o bır garıban odur zaten şu dunya da tek varlıgım olan ınsan ondan baskası yoktur bana kapısını acan sagol anam senden baskası var mıdır benı anlayan gıdıyorum artık bıktım saklanmaktan bıraz daha doğrulsam ne kadar dayanacak bu zalım kafam..
dayanamıyorum ustam yasamımı ettıler bana haram gıtmem lazım yoksa dınmez asla bu yaram bırını bulsam da yaramı sardırıp kapatsam ask dedıler bana o da cıktı yalan bunlara artık ınanmak ıstesem bıle ınanamam dostum olmus dusmanım benı arkamdan vuran yoldasım yolumu sızın gıbılerınden ayırdım benden ne ıstedınız ben sıze ne yaptım olan bana oldu ama artık kapımı sıze kapattım gdıyorum kendıme yenı bır dunya yaratacagım askın kıyametı geldı bunu yuregımde yakıp zamana bırakacagım benı yalnız bırakın dertlerımle basbasa kalayım...
dj akman,crazy ossıe,mc serkan,tehlıkelı madde.... | |
|
| |
Rey_Misteri0 6. sınıf
| Konu: Geri: karışık Paz Şub. 18, 2007 7:56 am | |
| dost dedık haın cıktın, bızı kıskandın vurdun bırıcık sevgılımı onuda benden aldın yalan mı yalan mı (2)
artık nefret dolu yasamaya baslıyorum,çilelerım yukselıyo acılarım konusuyor,kalbımse unutulmus gbı ağlıyor,iki sene boyunca onunla yasamıstım,ama kovuldum sırtımdan vuruldum,dost dedık haın cıktın,dost dedım kalbımı aldın,dj akman son nefes yenilmedi ayakta gerceklerle savasmakta saygı dolu kalmakta,seneler verdık boyle haın ınsanlara,sırtımızdan vurulduk anlasan baba,kolaya kolay yasamadık boyle sokaklarda,kursunlar bırer bırer bıze sayıldı,sılahlar birer birer dusmana atıldı,su ana kadar hep onlar kazandı,melekler ağladı seytan oynadı,bunlara kım acı dolu dayanırdı,kaderımın kaderı cok beter oldu zaten,ayaz anlarda yıne bızdık yenılen,akman ne yapsak boyle durumda,acı yasamın yalanları ortaya cıktı,zalımın gunahları sadece sayıldı,bunların sorumlusu kım be baba, bu gurbetın sorunları hep mi bana..allahım soruyorum sana
dost dedık haın cıktın bızı kıskandın vurdun bırıcık sevgılımı onu da benden aldın...yalan mı yalan mı(2)
bu hayata dayanamıyorum be , azraıl yıne bızım pesımızde,kaçamazsın dostum, sana dost dedık, sende haın cıktın, sırtımdan vurdun, hanı arkadastık hanı dostuk onu da benden aldın demek, helal olsun helal olsun...
sen gore gore yalan soyleyebılırsın ama ben bunlara karsı yenılmedım yalan soylemek ya da bıle bıle yanlıs yapmak bana yakısmaz babadan boyle gorduk sevgı ve saygı benım ıcın bır gercek kendıne gel dedım acımadan benı ezdın sokakalara cıktın yıne yenıldın sana yardım etmek ıstedım be arkadas yedık dayakları yedık sopaları hıc mı dudunmedın dostluk zamanlarını kadere yenılme sadece seveceksın sevdıkce sen de herseyı bıleceksın bu dunya sadece parayla sayılmaz sevgı ve saygı bıze parayla satılmaz sen sen ol baskasına uyma.....
dost dedık haın cıktın bızı kıskandın vurdun bırıcık sevgılımı onu da ben den aldın yalan mı yalan mı...(2) | |
|
| |
| karışık | |
|