FORUMBİZİZ BİLGİ DÜNYASI FORUMBİZİZ |
|
| karışık | |
| | |
Yazar | Mesaj |
---|
Rey_Misteri0 6. sınıf
| Konu: karışık Paz Şub. 18, 2007 6:43 am | |
| Fazla popüler olmak kaçınılmaz dinlendikçe Popüler olmak amacım değil dinlenmek sadece Fikri firar eylemiş senkron kaymış millete kat i Sonuçsa beter yıllardır sahteler var sahnede
Başına Anadolu kelimesini koyunca kralsın Zaten disiplinde yok meyhaneci yıllardır doldurur Korku filmi gibi tekerrür şenses seda tırmalar Kumarbazlık diz boyu koçum iddaaya var mısın
Anılar oğlanca canlanır moralin bozuksa dinle Depresyondan çıkma yaşar rapte yapma Playback gitar çalmaktansa susarım daha iyi Çok komiksiniz siz kuklalar oynayın bari
Kimin burnu daha iyi koku alacak acaba Kim avına daha önce ulaşacak Ahlaksız merhametsizin yanında kalmaya devam ederse Maskeler düşer şakşakçılar yanında gider
Nakarat:
Sen oyna dilber biz çalarız Alem bizi ister çengi gibi döner Sanki bizler, oynatamayız Titrer sayemizde tüm dizler
Killa Hakan:
Her derde girdim maydonoz oldum Ağrıdı başım kanlı kanlı yedim İndirdim mideme ekmek aşım Kaşım kaç kere açıldı yarıldı burnumda da kan
Yinede rap dedim yürüdüm Açıkta hedefteyim her an Şimdi bazı bebeler konuşup rapi kötüleyip ezmekte Ama haberleri yok ecel çok yakınlarında gezmekte
Adam dediğin adam gibi oturur, adam gibi gezer Hip hop dedi mi neden aklınıza hep kötü şeyler eser Durun bir rahat olun hele rahat geri yaslanın Elbet bi çaresi vardır kırıcaz bileğini kral aslanın
Paslaşın karanlıkta yada sisli günlerde haber Kalan yaşar kurtulur derler ölenin arkasında kader Kimin işine geliyosa neyi nerde nasıl yapalım Bugün domuz karga kuş, yarın başka bişeye tapalım
Ne olacaksa olsun Bardağın rakıyla dolsun Senin korktuğun yerde Benim mekanım olsun
Nakarat:
Sen oyna dilber biz çalarız Alem bizi ister çengi gibi döner Sanki bizler, oynatamayız Titrer sayemizde tüm dizler
Ceza:
Dikkat istekler ihtiyaçlarımıza karşı Gereksinimlerinde listesinde Pek gereksiz olan en üstte yazılı Biz denizde yüzüyoruz akıntı çok
Biz kerizmiyiz, helal peşinde koşuyoruz Yada hapiste çürüyoruz Ve de bi başka bakıyoruz Bazen aşka dalıyoruz
Naaş omuzlayıp gömünce sanki ders mi alıyoruz Öleni anıyoruz birbirimizi tanıyoruz Genede düşene vururuyoruz Bugün güzel birgün yarın nasıl olur bilinmez
Dünde yaşanır ancak dünden hiçbir ders alınmaz Bugunde bitecek elbet iyi bir gelecek ister herkes Benim rapim var başkasında zar Hayatın ritmi dar
Benim sesim yürek benim bilek benim Tüfek değil dilim silah değil Bu duyduğun benim Yalan değil
Sessizlikten önce bence Sende bi nota ol Belki yeni bir şarkı bestelersek Düzelecektir her bir yol
Nakarat:
Sen oyna dilber biz çalarız Alem bizi ister çengi gibi döner Sanki bizler, oynatamayız Titrer sayemizde tüm dizler | |
| | | Rey_Misteri0 6. sınıf
| Konu: Geri: karışık Paz Şub. 18, 2007 6:45 am | |
| A?k adami vurur Döner döner vurur Döner döner vurulursun Vuruldukça dönersin Döndükçe vurulursun A??klar ölmez Ölen hayvandir A??klar asla ölmez Emme sevgiliye de?ilde kendi kendine A?iksan o zaman hap? yuttun i?te ?ntihar ettin demektir A?k seni vurur | |
| Konu: Geri: karışık Paz Şub. 18, 2007 6:45 am | |
| -Hadi peper moon da yemek yiyelim -bana ferrari alsana berkcan -alirim yavrum onuda alirim -ya ama bide ya berkcan
lazim olur bazen eski asklar hepimize yada agiz? doldur ah sen hepsi aglar evimizde baska türlü vakit geçmez napicaksin kanka burda cool takilma amaciyla kasti bazi mallar göz kamastiran yasamlar örnek teskil etti sizde hayat maratonunda düsen ödlek geçti gitti dinle arada derede dersin aski buldum eyvallah bir iki hafta geçti noldu o kiz seytanla söyle bir baktim çok çirkin üstü gucci dar body ayakkabilari prada (okey) pantalonsa armani altina girmek için bakar altindaki arabaya arti 2 hatunda tav olur o zaman arabaya paralar artik suyunu çekti askin simdi karabasan rüyalarinda hatirladigin boyali surati sana kalan önceden tahsil edilmemis veresiye gibi tepkiler sen köpek gibi seversin o seni belediye gibi zehirler
yanima gel (hadi ortam kizi) bu parçada(benle oynarmisin) asik oldum(bence çok tatlisin) çok komikmis(farkli yollarimiz)
kizlar burada mekanlarda orospuluk haklamakta erkeklerle takilip atilip birinin altina yatmakta sevsen onlari nafile koçum onlar seni takmamakta akmamakta paralar bizden onlar bizi bakmamakta kasarliktir isleri güçleri takmaz onlar sizleri bizleri hisleri yoktur varsin olsun penistedir onlarin isleri ciksleri sikleme ekleme dinleme belleme onarli sil kafandan senden istedikleri bisey yoktur ferarinden parandan yalan üzerine kurduklari dünyalarinda yasarlar onlar marka olmayan her türlü seyden tipis tipis kaçarlar bütün lüks arabadaki tiplerin altlarina yatarlar orgazm sigaralarini içip tabanlari yaglarlar
yanima gel (hadi ortam kizi) bu parçada(benle oynarmisin) asik oldum(bence çok tatlisin) çok komikmis(farkli yollarimiz)
-berkcan artik beni sevmiyomusun? -Seviyorum yavrum bunu nerden çikariyosun -Ama bugün ferrarinle almaya gelmedin beni -Nolcak bir dahakinde sana 2 tane ferrari alirim -Ama o zaman bi daha ferrarinle gelmezsen vermem sana -Tamam yavrum tamam Allah Allah -Bundan sora ferrarinle gel tamam mi?
tipler standart (hepsi ayni) Sahte tavirlar (beni baydi) Onlar vermez(ama gösterir) Azicik paraya (sana göt verir) yanima gel (hadi ortam kizi) bu parçada(benle oynarmisin) asik oldum(bence çok tatlisin) çok komikmis(farkli yollarimiz) | |
| Konu: Geri: karışık Paz Şub. 18, 2007 6:46 am | |
| Cekinme eskici iceri buyur Burada bir askin atesi uyur Baktikca icimin yangini buyur Al gotur eskici topla ne varsa Kalmasin bu asktan hicbir hatira
Onundu su masa su kalem kagit Ister sat istersen hayrina dagit Bitsin bu hickirik dinsin gozyasim Al gotur eskici topla ne varsa Kalmasin bu asktan hicbir hatira
Hepsinde yasanan bin bir anim var Hepsinin bir seyler soyler yani var Icimde bu askin hatirasi var Al gotur eskici topla ne varsa Kalmasin bu asktan hicbir hatira
Burada ne varsa hepsi senindir Once duvardan tabloyu indir Hic sorma resmini gordugun kimdir Al gotur eskici topla ne varsa Al gotur eskici topla ne varsa | |
| Konu: Geri: karışık Paz Şub. 18, 2007 6:48 am | |
| Uyudum, büyüdüm.. gibi göründüm Ama büyümedim bir gün bile büyümedim Sorular vard? cevaplar? çok ??kt? Ama giyemedim birini bile giyemedim Ve bunu sen bile bilemedin!
Ben daha 18im Ya hepsi ya da hicbiriyim Sanma ki ?u son üç saatte Hiçkimse ya da birisiyim... (x2)
Uyudum, büyüdüm.. gibi göründüm Ama büyümedim bir gün bile büyümedim Sorular vard? cevaplar? çok ??kt? Ama giyemedim birini bile giyemedim Ve bunu sen bile göremedin!(x2) | |
| Konu: Geri: karışık Paz Şub. 18, 2007 6:51 am | |
| çoban oldum gidiyorum yapayalnız bu diyardan kırbacını vurma yüzüme düşünür halim zor aah düşünür halim zor aah
kar'ın oldum eriyorum güneş olma yamacımda kurbanın olurum senin sularım önünde durma
yolum uzun gör güzelim vakit doldu ben gideyim küçük yaşta ağlar oldum fırtınamsın benim sen estikçe ben titrerim
çoban oldum gidiyorum yapayalnız bu diyardan kırbacını vurma yüzüme düşünür halim zor ah düşünür halim zor ah
karın oldum eriyorum güneş olma yamacımda kurbanın olurum senin sularım önünde durma
yolum uzun gör güzelim vakit doldu ben gideyim küçük yaşta ağlar oldum fırtınamsın benim sen estikçe ben titrerim
yolum uzun gör güzelim vakit doldu ben gideyim küçük yaşta ağlar oldum fırtınamsın benim sen estikçe ben titrerim | |
| Konu: Geri: karışık Paz Şub. 18, 2007 6:52 am | |
| Kafan yüksek bedenin esnek Hadi söyle, Ghetto Party ne demek Ghetto Party demek, uçmak demek bebek Kadehler havada Hey Dj Ritmi parlat yoluna girer hersey Plagini seç bir scratch, nakarata geç Hey Dj, Hey Dj
Nakarat
Metin 'Bela' Göktel : Her Jack'in ardindan bir Tequila Beni böyle hatirla, Satirla kovalarim seni vermezsen bana kalbini Dandini dastana Uyuyanlar bostana Biz gideriz Club'a sallanir ama düz gider araba Yokusta bir vurusta, göbeginden akar damla, damla Elin omzumda benimkisi belde Hele benimle kuytu köselere gel de Derdinin dermani bende Omzumdaki ellerin kemerde Seksi, seksi önümde dans etti Fizigi endami ve her yeri Yavas, yavas indirdi perdeyi Alev, alev yakti cazibesi Nakarat
Yaz Geldi her gece kulüpte hadi Az Geldi vur sisenin dibine Gaz Geldi atla dans pistine hadi Bir Bacardi, gecenin vakti, Ghetto Party
Hook :
Eger bu gece sicaksa; Yaz Geldi Kulüpte dostlarinla; Yaz Geldi Elinde bir Bacardi; Yaz Geldi Altinda dans pisti; Yaz Geldi
(Debbie)
(Bu gece çok sicak) Yaz Geldi (Kulüpte dostlarimla) Yaz Geldi (Elimde bir Bacardi) Yaz Geldi (Altimda dans pisti) Yaz Geldi
Nakarat
Yaz Geldi her gece kulüpte hadi Az Geldi vur sisenin dibine Gaz Geldi atla dans pistine hadi Bir Bacardi, gecenin vakti, Ghetto Party | |
| Konu: Geri: karışık Paz Şub. 18, 2007 6:52 am | |
| Esrarli bir gece vakti ya da yağmurlu bir akşam üstü. Belki de güneşli bir öğle vakti, bakarsin bir gündönümü.
Bir gün ama bir gün, burada olmadığım bir gün. Mutlu olabilirim, huzuru bulabilirim, kaçabilirim yok olabilirim. Uzaklaşabilirim buralardan, çaktırmadan, ayıltmadan; elâlemi yâri anayı bekleyenimi üzebilirim.
O gün, kötü gün kördüğüm budur. Kendime sözüm, kendi özüm gözüm. Kara aslan gönlüm, çekip gitmeyi ister. Bir gün haksız sayılmaz, hakkini çalmaz kimsenin. Güzellik ettim, kötülük biçtim, seçmedim, ayırt etmedim kimseyi kimseden çok sevmedim. Asla demedim. Kimseye yok kinim. Dürüstlüktür dinim. İnsanlığa dair bunu bilirim. Sebebim yok ki bir sınırı bu kalbimin. Özgür ruhlu,paradan tuzlu bu geminin nuhu yalandan gururlu. Altın kumu, sevgi unu, üzmesi kolay çalması zorlu. Yine kolay olanı seçti insanoglu. Doğası yılanlari geçti Tepti iyi olanı. Kötülük biçti.Tarih tekerrür etmeyi bildi. Ve şimdi önünde iki seçenek, ya kalıp acı çekecek ya da bilecek doğru seçeneği bulmayı. Doğru seçenek, bir gün çekip gitmek.
Bir gün ama bir gün, burada olmadığım bir gün. Mutlu olabilirim, huzuru bulabilirim, kaçabilirim yok olabilirim. Uzaklaşabilirim buralardan, çaktırmadan, ayıltmadan; elâlemi yâri anayı bekleyenimi üzebilirim.
Gözlerin, göz kapağı hapishanesinin müebbet mahkûmu olana dek, bunlar sürecek. Üzme kendini göreceksin değmeyecek. Bir gün acılar dinecek diyecek, bekleyeceksin belkide gelecek. Ama mutluluğun geç kalabilme ihtimali mevcut. ve de had safhada. kaçmak tek çare. Kendine et sen her neler edeceksen ama bile bile çek cile ya da çek git bir gün doğru bildiğin yere.
Bir gün ama bir gün, burada olmadığım bir gün. Mutlu olabilirim, huzuru bulabilirim, kaçabilirim yok olabilirim. Uzaklaşabilirim buralardan, çaktırmadan, ayıltmadan; elâlemi yâri anayı bekleyenimi üzebilirim.... | |
| Konu: Geri: karışık Paz Şub. 18, 2007 6:53 am | |
| Beceriksiz ressamın siyah beyaz tablosu gibi hayat biraz beyaz en çok ta koyu istem dışı dahil olursun bu oyuna gözlerini açar açmaz başlar tantana yavaş yavaş açılır sahnenin perdesi başrol de sensin mekan hayat sahnesi dublorsüz bütün riski sana ait ya adam olacaksın yada serseri gün gelecek zorluklar çıkacak körpe beynin sorunlarla dolacak idrak edemeyeceksin olan biteni sonra çözüm gelmeden film son bulacak neler yapılacak neler edilecek bunların cevabı senden gelecek sahne senin sahnen rol senin rolûn senaryo kader ve basladı çekim
aklın başına gelmeye başlar zaman aktıkça su gibi kara kara başlarsın düşünmeye geleceği ve de maalesef yitirilmiş geçmişin yasını tutmak çok yazık hayat bir film gibi gözlerinden geçer ama aynı gözler geleceği zor seçer hayat bir film gibi yaşanır ve biter filmin sonunda mutluluk ya da keder hadi sen seç çekim 2 sahne 1 işte başladı olayın akışını belirleme zamanı zor kararlar zarar ve yararlar ömrün boyu seni korur ya da yaralar paralar yaşam boyu içini ama belki de ulaşacaksın mutlu sona gün batımına doğru giden patikadan yürüyeceksin atınla bir başına mutlu sonla biter sanma bu filmi mutlu sonla biter onca film gibi kötü adamlar Erol Taşa hiç benzemez senaryo sana hep başrol de vermez yeri gelir figüranı oynar ve göçersin kendin için en iyisini seçmelisin sensin senarist sensin yönetmen hayatına yön ver çok geçmeden
aklın başına gelmeye başlar zaman aktıkça su gibi kara kara başlarsın düşünmeye geleceği ve de maalesef yitirilmiş geçmişin yasını tutmak çok yazık hayat bir film gibi gözlerinden geçer ama aynı gözler geleceği zor seçer hayat bir film gibi yaşanır ve biter filmin sonunda mutluluk ya da keder hadi sen seç | |
| Konu: Geri: karışık Paz Şub. 18, 2007 6:53 am | |
| Bir kiz var sahnenin önünde bu kiz digerlerinden farkli Tüm gözler sahnede üstümde bu kizin bakislari anlamli Kizlarim body giyer bol bir jean ve bandana Bu kiz da mini bi etek ve dolce gabbana Elinde bir digi kamera zoom yapiyor bana Ortam atesli kalçayi salla Gençlerin elleri havada bir saga bir sola dans edip egleniyorlar Dillerde benim parça Konser sonrasi kulis karisik bir kac imza Flaslar ard arda milletle bir kaç hatira sonra...gece yeni basliyor Ilk adim benden attim kendimi disariya kapidan Bir 7.45 yaklasti kapiya, ardindan Kapi açilir din dan din dan Dolce kizi yaklasiyor salina, salina yanimdan Geçerken tutuyor kolumdan Fisildiyor israrli ama nazlanmadan!.... Hadi bize gidelim,biraz takilip dans edelim Hadi bize gidelim,sabaha kadar eglenelim Bana dedi ki ; Gel bu gece gel bana ne duruyorsun hadi atla arabaya Dedim ki.. Güzelim baska bir bahara eküri bekliyor beni arabada Her gecenin var bir olayi ama yaz gecelerinin tadi farkli Daldim söyle denize karsi yine kalbim Ege'de kaldi Dostlarla bas basa güzel bir gece gün batimi bu gece anlamli Bu gece öyle bir gece olmali ki yillarca unutulmamali Hadi, hadi küçügüm Ben geceye degil eglenceye düskünüm Düstüm yola atladim arabaya bir mesaj dostlara her zamanki barda Koltuk bos otoda yollar islak keyfim hos o an Chevy Nova kisrak Hiç hosuma gitmez isiga takilmak yandaki araba (cistak, cistak) Teypte çaliyor yaz geldi Bir yerden çikarirmis gibi Süzüyor yavasça,sanki 1bakista kandirabilecekmis gibi Simdiden olacaklar belli, kisti teybin sesini Söze giriyor hanimefendi Yine ayni nakarat bildigin gibi sözleri! Hadi bize gidelim,biraz takilip dans edelim Hadi bize gidelim,sabaha kadar eglenelim Bana dedi ki ; Gel bu gece gel bana ne duruyorsun hadi atla arabaya Dedim ki.. Güzelim baska bir bahara eküri bekliyor beni arabada Yaz geldi her gece klüpte yari is yari eglence Ama ortam bizim bu gece eküri etrafa saçiyor pür nese Açik hava kulübü iskelenin tam burnunda Sallanan denize düser ama kimin umurunda Karizma yazmaz bizde eglencenin alninda Tamda öyle bir kiz yaklasiyor yanima sinsice Elleri omzumda çeviriyor beni kendine, gözü üstümde _pardon?_ ''Sesin hosuma gitti güzel bir ton'' ''Hos parfüm şık pantolon, stilini begendim söyle bu gece bos musun?'' Sayilir dostlarimla beraberim, Tayfani çagir beraber eglenelim Sahile gecelim, bir plak seçelim, Birazcik içelim, dans edelim Ekip çogaldi partiyi tasidik kumsala Tanisma fasli ardindan curcuna Ama her baslangici oldugu gibi sonuna vardik eglencenin Belli ki hiç hosuna gitmedi bu hanimefendinin Basladi yavasça süzmeye gözlerimi Yine ayni nakarat bildigin gibi! Hadi bize gidelim,biraz takilip dans edelim Hadi bize gidelim,sabaha kadar eglenelim Bana dedi ki.. Gel bu gece gel bana ne duruyorsun hadi atla arabaya dedim ki.. Güzelim baska bir bahara eküri bekliyor beni arabada.. | |
| Konu: Geri: karışık Paz Şub. 18, 2007 6:54 am | |
| Hey bu benim favori parçam, diyorsan; Eğlenceye devam Kıyak parçalar ve Kıyak ortam için işte numaram 4-5-0 5-0 9-6 Radiopop istek hattı Güneşli bir yaz akşamı Yepyeni bir saat Günün ilk istek parçası Ayşe Hatun Sarılmandan belli Kırıcan mı belimi? Çok canım acıdı çeksene elini!! Millet bu parçaya bayılıyor, Diskoda dans ediyor deli gibi� Hepsinden önce, çevir sihirli 7 numarayı bence, Bana ulaş. Dile benden favori parçanı Tüm gün diline dolanan o şarkıyı�
Ayşe Hatun :
Aklım karışık, Yanımdaki araba yanaşık, İçindeki artist yılışık Cuma gecesi trafik sıkışık! Bir ışık yansa, trafik aksa, Bütün kızlar toplansak, Gecelere aksak, zıplayıp dursak, Radyoda bizim parçayı tuttursak!
Nakarat 2X(Ege Çubukçu) :
Hey Dj çal hadi parçamı Tüm dillere dolanan şarkıyı, Eğlenceli kıl bu akşamı,
Neşeler yerinde, Kaybettik kendimizi dans pistinde� elinde, Kaybetmek kendini dans et delice Sende, Katıl bize, Eninde, sonunda bu olacak Dj favori parçanı çalacak Hoplayacak, zıplayacak, durmayacağız Şehrin ışıkları geceyi, Barda ortamı dans ateşi Isıtır� Ortamda güzeller, Kulaklarda ritimler, Dudak ısırtır�.. Işıklar sönük, millet nefes nefese. Bir tatlı gülücük, hadi şerefe Şişe, şişe üstüne, Tebrikler ardı ardına Hele doğum gününse, mevsim yazsa Yorsa da kalabalık, vazgeçme dileğinden bu senin gecen Kaldır ellerini havaya haykır favori parçanı Dj'den Belki 50Cent -go-go shawty Yâda Beyoncé Get Naughty Hayır,Türkçe,bizce ; Ege Çubukçu, Ayşe - Hey Dj!
[Nakarat]
Hey Dj çal hadi parçamı Tüm dillere dolanan şarkıyı, Eğlenceli kıl bu akşamı, Hey Dj Hey Dj Hey Dj çal hadi parçamı Tüm dillere dolanan şarkıyı, Eğlenceli kıl bu akşamı, Hey Dj Hey Dj | |
| Konu: Geri: karışık Paz Şub. 18, 2007 6:56 am | |
| bir gün daha hergün gibi yeter artık dedirten şu yalancı yüzlerle burası büyük şehir burası ıssız memleket düşümdeki
yeter ki sen son bir defa özgürlükten bahset bana yeter ki sen son bir defa gör kendini gözlerimde yorulduğun zaman söyle güzel günler var önünde hala ve hala sıcak bir ekmek gibi taşıyorsak gelceği göğsümüzde..
gözyaşları para etmiyor para etmiyor düşündüğümüz onca keramet bir bütün ki bölünmeyen bozduğunu bütünleyen zindanlarda kendimi bıraksam kendi haline
yeter ki sen son bir defa özgürlükten bahset bana yeter ki sen son bir defa gör kendini gözlerimde yorulduğun zaman söyle güzel günler var önünde hala ve hala sıcak bir ekmek gibi taşıyorsak gelceği göğsümüzde.. | |
| Konu: Geri: karışık Paz Şub. 18, 2007 6:57 am | |
| İşte böyle zamanlar yüreklenir yalnızlığım Sabahlara kadar ağlar çiğdem Gözardı ettiğin sözcükler anımsanır Bıçak gibi kesince ayrılık
Sendenkalan her şey Dökülür karanlığa
Dökülür karanlığa yağdığın yağmurlar Bir yanın kalamalı ama ıslanmayan Gölgesinde beklar durur eski bir masal Mavi bir kuş kanadında
İşte böyle zamanlar dönüşür ateş buza Usulca bırakır çiğdem ellerini Dalar gider gözleri yollara bir kez daha Arkasından geriye dönüş yok artık
Senden kalan her şey Dökülür karanlığa | |
| Konu: Geri: karışık Paz Şub. 18, 2007 6:58 am | |
| İşte böyle zamanlar yüreklenir yalnızlığım Sabahlara kadar ağlar çiğdem Gözardı ettiğin sözcükler anımsanır Bıçak gibi kesince ayrılık
Sendenkalan her şey Dökülür karanlığa
Dökülür karanlığa yağdığın yağmurlar Bir yanın kalamalı ama ıslanmayan Gölgesinde beklar durur eski bir masal Mavi bir kuş kanadında
İşte böyle zamanlar dönüşür ateş buza Usulca bırakır çiğdem ellerini Dalar gider gözleri yollara bir kez daha Arkasından geriye dönüş yok artık
Senden kalan her şey Dökülür karanlığa | |
| Yaşam kadar gerçek Yaşamak gibi sahte Öyle çok şey var ki Yaralayan insanı Bir yürek çarpıntısı Onu her gördüğünde Öyle çok şey var ki bak Sana dair
Yanlış aşklar yaşadık Yanlış köprülerde Yanlış gemiler yakıp Aldırmadan İki damla su çaldık Zamanın pençesinden Aldırmadan, aldırmadan
Mucize gerek bize Gidecek bir başka düş Bir düş ki korkmamış Zamanın karşısında Ve bir çağ gerek bize Ve bir çağ bundan özgür Öyle çok şey var ki bak Sana dair
Sonra kuşlar gitti Anladım dünya yorgun Sen yorgun, tortusu kalmış Eski bir korkunun GörmediN, duymadıN DemediN bunlar kötü Biz var mıydık? Aşk var mıydı?
Bu ne senden ilk kaçışım Ne de ilk düşüşün yüreğime Ne bu seRden son geçişim Ne de son küsüşüm kaderime.. | |
| Yaşam kadar gerçek Yaşamak gibi sahte Öyle çok şey var ki Yaralayan insanı Bir yürek çarpıntısı Onu her gördüğünde Öyle çok şey var ki bak Sana dair
Yanlış aşklar yaşadık Yanlış köprülerde Yanlış gemiler yakıp Aldırmadan İki damla su çaldık Zamanın pençesinden Aldırmadan, aldırmadan
Mucize gerek bize Gidecek bir başka düş Bir düş ki korkmamış Zamanın karşısında Ve bir çağ gerek bize Ve bir çağ bundan özgür Öyle çok şey var ki bak Sana dair
Sonra kuşlar gitti Anladım dünya yorgun Sen yorgun, tortusu kalmış Eski bir korkunun GörmediN, duymadıN DemediN bunlar kötü Biz var mıydık? Aşk var mıydı?
Bu ne senden ilk kaçışım Ne de ilk düşüşün yüreğime Ne bu seRden son geçişim Ne de son küsüşüm kaderime.. | |
| Konu: Geri: karışık Paz Şub. 18, 2007 6:59 am | |
| bir gün daha hergün gibi yeter artık dedirten şu yalancı yüzlerle burası büyük şehir burası ıssız memleket düşümdeki
yeter ki sen son bir defa özgürlükten bahset bana yeter ki sen son bir defa gör kendini gözlerimde yorulduğun zaman söyle güzel günler var önünde hala ve hala sıcak bir ekmek gibi taşıyorsak gelceği göğsümüzde..
gözyaşları para etmiyor para etmiyor düşündüğümüz onca keramet bir bütün ki bölünmeyen bozduğunu bütünleyen zindanlarda kendimi bıraksam kendi haline
yeter ki sen son bir defa özgürlükten bahset bana yeter ki sen son bir defa gör kendini gözlerimde yorulduğun zaman söyle güzel günler var önünde hala ve hala sıcak bir ekmek gibi taşıyorsak gelceği göğsümüzde.. | |
| Diyorlar ki bize eninde sonunda hayat herkesi kuzula?t?r?rm?? Döve döve yola getirirmi? sonunda mutlaka uzla?t?r?rm?? Onlar?n hiç akl? yok muymu? ha tekmili toptan salak m?ym?? Ba? kald?rmak sadece hayat? büsbütün zorla?t?r?rm??
Bizi de dövsün hayat Bizi de yorsun vars?n Geciktirirler ancak Durduramazlar Gelece?e akar zaman Korkan yerinde says?n Bütün bo?luklara s?zar yeninin gücü azar azar
B?kmadan,usanmadan,ya? al?rken ya?lanmadan,pas tutmadan,yas tutmadan,e?ilmeden,bükülmeden,ezmeden ezilmeden,kin tutmadan,kül yutmadan,tempo tempo tempo tempo
Tempo,Tempo,Tempo,Tempo Forte,Forte,Forte,Forte
Ya?amak istiyoruz ya??ycaz hem de yasaks?z bahçelerde T?pk? tören gibi t?pk? ?ölen gibi dolu dolu doya doya tamam m? Çekirdeksiz üzüm,zeytin dal?,çiçek bal?,kan portakal? tad?nda umut dolu hayat dolu peki ya siz devam m??
Dururmu dünya döner Kimilerin yang?n? söner Kimi anlam ço?alt?r Kimi anlam gömer Su akar denizine kavu?ur Deniz okyanusuyla bulu?ur De?i?ir her?ey de?i?ir Daha oynanmad? son el
B?kmadan,usanmadan,ya? al?rken ya?lanmadan,pas tutmadan,yas tutmadan,e?ilmeden,bükülmeden,ezmeden ezilmeden,kin tutmadan,kül yutmadan,tempo tempo tempo tempo
NAKARAT | |
| bir garip huzur bir tuhaf bosluk sakin es ruzgar bugun uslu ol deniz akmiyor bugun gozyasim kayip soz verip gidenler donmuyor yazik
gonderdim kavgalarimi daglara verdim sondurdu yaktigin yangini zar zor kalbim vazgectim sozlerim yasak yalnizim hepsi bu kadar iste | |
| ama hepsi yalan,ama hepsi yalan ama hepsi yalan,ama hepsi yalan
Aaaaaa Oooooo
günler geçiyor,aylar geçiyor ama hepsi yalan,ama hepsi yalan
Aaaaaa Oooooo
günler teperlerden a?a?? ko?an vah?i atlar misali | |
| Konu: Geri: karışık Paz Şub. 18, 2007 7:01 am | |
| Kafana takma dur, yüre?ini dinle Kafana takma hiç, yüre?ini dinle Kafana takma dur,yüre?ini dinle Sustur her?eyi yüre?ini dinle
Sustur niye?Anlat gitsin Aks?n kinin, derdin bitsin De?mez kimse üzülüp durmasak derdini Seni terketti, belki de iyi etti De?mez, a?k?na lay?k m?yd? da Sana de?er veriyorsa b?rak
Yeter dü?ündü?ün, ama sevdim Yeter üzüldü?ün, çok sevdim Yeter k?r?ld???n, hayat beklemez(2)
Kafana takma dur, yüre?ini dinle Kafana takma hiç, yüre?ini dinle Kafana takma dur,yüre?ini dinle Sustur her?eyi yüre?ini dinle
Sustur niye?Anlat gitsin Aks?n kinin, derdin bitsin De?mez kimse üzülüp durmasak derdini Seni terketti, belki de iyi etti De?mez, a?k?na lay?k m?yd? da Sana de?er veriyorsa b?rak
Yeter dü?ündü?ün, ama sevdim Yeter üzüldü?ün, çok sevdim Yeter k?r?ld???n, hayat beklemez(2)
Kafana takma dur, yüre?ini dinle Kafana takma hiç, yüre?ini dinle Kafana takma dur, yüre?ini dinle Sustur her?eyi yüre?ini dinle | |
| Konu: Geri: karışık Paz Şub. 18, 2007 7:02 am | |
| bir garip huzur bir tuhaf bosluk sakin es ruzgar bugun uslu ol deniz akmiyor bugun gozyasim kayip soz verip gidenler donmuyor yazik
gonderdim kavgalarimi daglara verdim sondurdu yaktigin yangini zar zor kalbim vazgectim sozlerim yasak yalnizim hepsi bu kadar iste | |
| Konu: Geri: karışık Paz Şub. 18, 2007 7:03 am | |
| Karar ver art?k kimi daha çok sevdi?ine Karars?z olma sen üzme herkesi Kalbinde kim var o mu yoksa ben miyim Bilmek isterim yolumu çizeyim
Sen de üzgünsün bu hayattan hem de nas?l Bir kalpte iki kalp nas?l ya?an?r ?ki ki?i seven iki defa ölürmü? Bir kalp yaln?z bir kalbi dü?ünürmü?
Ah sen üzgün ah ben üzgün O da üzgün yapma herkes de üzgün Ah sen üzgün ah ben üzgün O da üzgün yapma herkes çok üzgün
Gözler beni arar kalbin onu dü?ünür Tercih yap sonra üç kalp birden ölür Görülmemi?tir böyle a?k inan dünyada Ne biçim sevgi üç kalp bir arada
Sen de üzgünsün bu hayattan hem de nas?l Bir kalpte iki kalp nas?l ya?an?r ?ki ki?i seven iki defa ölürmü? Bir kalp yaln?z bir kalbi dü?ünürmü?
Ah sen üzgün ah ben üzgün O da üzgün yapma herkes de üzgün Ah sen üzgün ah ben üzgün O da üzgün yapma herkes çok üzgün
Ah sen üzgün ah ben üzgün O da üzgün yapma herkes de üzgün Ah sen üzgün ah ben üzgün O da üzgün yapma herkes çok üzgün | |
| Konu: Geri: karışık Paz Şub. 18, 2007 7:03 am | |
| baskasi olma, kendin ol boyle cok daha guzelsin ya gel bana sahici sahici ya da anca gidersin
anasinin kuzusu cigerimin kosesi kiz bu neyin cakasi kiz hepsi senin mi? hepsi senin mi?
oynama sikidim sikidim ah yanar doner, a-acayipsin
ne deli ne de divaneyim biliyorum sonunu sanma ugruna viraneyim beyenmedim oyununu
oynama sikidim sikidim ah yanar doner, a-acayipsin
hadi kasil, hadi kapris yap hadi ben cekerim raziyim you are the best you are the top hadi, emrine amadeyim | |
| Konu: Geri: karışık Paz Şub. 18, 2007 7:05 am | |
| Hop hop dur bakal?m Öyle hemen havalara girme Aceleye gelmez A?k dedi?in ruhlar?n i?i Kalbime girmek böyle kolay olmaz
Kolay m? sevmek,söyle Bi kalbe girmek,gizlice Kolay m? gözlerine,bak?nca erimek
Ho?land?m senden belki birazc?k Ama bana zaman ver Seni hemen sevemem (Zor a?k?na inanmak) Hop hop hop hop hop
Zora gelmez kolay olmaz ?kisinin aras? kalbimin havas? Seviyorsan beklersin Üzerime hiç gelmezsin Seviyorsan küsmezsin Beni anlar dinlersin | |
| | | | karışık | |
|
Similar topics | |
|
Similar topics | |
| |
| Bu forumun müsaadesi var: | Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
| |
| |
| |
|